N. Campbell, „Versace“ kūrybos ant podiumo nedemonstravusi net 15 metų, į mados pasaulį sugrįžo su trenksmu: akivaizdu, jog į pensiją jai dar tikrai ne laikas – greičiausiai reikia dėkoti genams.

Ant podiumo gražuolė pasirodė vilkėdama seksualų ir puošniai dekoruotą korsetą, avėjo įspūdingais aukštakulniais.

Kalbėdama apie grįžimą ant podiumo, N. Campbell sakė: „Esu labai laiminga šį vakarą būdama Paryžiuje, dirbdama Donatellai. Esame pažįstamos jau daugiau nei 25 metus. Iš karto pasijutau tarsi būčiau grįžusi pas šeimą, visi buvo tokie šilti ir supratingi“.

Modelis taip pat prisiminė ir Donatellos brolį Gianni: „Juk tai buvo Gianni. Jis buvo ne tik vienas labiausiai įkvepiančių ir gerbiamų visų laikų dizainerių, jis man buvo kaip brolis... greta ir gerais, ir blogais laikais – visada šalia, prisiminimai apie jį niekada neišblės. Kaip matome, man šis vakaras kupinas emocijų. Man didžiulė garbė čia būti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)