91 metų moteris prieš du mėnesius patyrė bauginantį infarktą ir nuo tada pirmą kartą atvirai kalbėjo apie savo sveikatą, rašo dailymail.co.uk.

Per išskirtinį interviu ji taip pat kalbėjo apie siaubingus metus, kai jos pačios namuose mirė dukra Toni Ann Filiti - šį pasaulį ji paliko vos po pusmečio, kai tragiškai žuvo anūkas Sage`as.

S. Stallone motina teigė nebijanti mirties ir besididžiuojanti, jog atrodo taip įspūdingai, kai dauguma jos amžiaus žmonių laiką leidžia slaugos namuose.

Tačiau paklausta, ar tebesinaudoja plastikos procedūromis, Jackie atsakė: „Taip ir tiesą sakant jų jau per daug. Atrodau taip, tarsi būčiau prisikišusi pilną burną riešutų. Tai (odos užpildas) „Juvederm“, kurio yra per daug. Jaučiuosi tarsi atrodyčiau kaip burundukas“.

Aiškindama, kas yra „Juvederm“, ji tęsė: „Jis suteikia šioms vietoms (rodo į skruostus) putlumo, tačiau atrodo, jog būtum prisikišęs į burną riešutų“.

Tačiau Jackie, kuri vis dar pasirodo ant raudonojo kilimo avėdama aukštakulniais ir segėdama trumpus sijonus, yra akivaizdžiai lieknesnė už daugumą savo bendraamžių.

Atskleisdama, kaip saugo savo figūrą ir sveikatą, ji teigė: „Kasdien suvalgau po maišelį špinatų. Kiekvieną rytą išverdu juos ant garų, o jų viršuje išverdu kiaušinį. Tai mano ilgaamžiškumo paslaptis“.

„Ar pažįstate dar kokį žmogų, kuris būdamas 91-erių atrodytų taip gerai? Aš esu sveika. Mano vyras yra kone perpus jaunesnis, jam 60 metų“.

Jackie, gyvenanti savo bute netoli Santa Monikos paplūdimio, tris kartus per savaitę lanko stepo šokius, du kartus sportuoja su treneriu ir kasdien po dvi valandas groja pianinu.

„Nešvaistau laiko lankydamasi kvailuose Holivudo vakarėliuose. Reikia būti pavyzdiniu modeliu senjorams. Iš tikrųjų jau tapau pavyzdiniu modeliu kino žvaigždėms virš 50 metų, nes jos labiausiai bijo pasenti. Tačiau aš su amžiumi tampu tik populiaresnė“.

„Holivudas bijo amžiaus, bet manau, kad senatvė sugrįžta. Mes visi norėtume jos sulaukti taip, kaip aš. Ne vaikštynėje, ne slaugos namuose“, - kalbėjo ji.

Paklausta, kokios grožio procedūros jai buvo atliktos, Jackie atsakė: „Man buvo daromi cheminiai odos šveitimai – iš viso trys procedūros, ir apie 50 injekcijų“.

„Ne botoksas, man jo nereikia. Tai, ko noriu, botoksas nesuteiktų. Aš neturiu raukšlių kaktoje – tokia mano genetika. Tai dalykas, už kurį galiu būti dėkinga“.

Jackie vis dar nuoširdžiai tiki plastinių operacijų nauda, bet mano, kad Beverli Hilso chirurgai yra pervertinami.

„Aš pritariu viskam, kas padeda gražiai atrodyti. Tačiau didžioji dalis plastikos chirurgijos Beverli Hilse yra supuvusi. Per televiziją ir asmeniškai esu susidūrusi su pačiais didžiausiais atgrubnagiais. Vykstu į kitas valstijas“, - pažymėjo Jackie

„Kadangi čia Beverli Hilsas ir jų klientai yra žvaigždės, bet ar matėte, kaip tos žvaigždės atrodo? Tarsi į jas būtų trenkęs žaibas, ar ne?“, - pridūrė ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)