G. Di Giovanni teigimu, panelė Campbell tvojo jam savo rankine, veidas buvo apdraskytas ir sumuštas. Italijos laikraščiui „La Repubblica“ fotografas tvirtino, kad supermodelis „nagais pažeidė jo kairę akį“.

„Kelias sekundes nieko nemačiau. Girdėjau, kad jos asmens sargybiniai ir mylimasis bandė ją nutempti, - prisimena nukentėjusysis. - Iš pradžių ji trenkė savo rankine, šaukdama ant manęs, vėliau bandė tvoti man antausį. Man pavyko jos išvengti, tačiau ji vistiek nagais užkabino man akį“.

N. Campbell neigia tokias kalbas. Birželio 7 dieną išplatintame pranešime jos atstovas teigė: „Prieš trejus metus panelė Campbell Italijoje tapo paparacų užsipuolimo auka. Fotografas pareiškė buvęs užpultas panelės Campbell, šį kaltinimą mūsų klientė kategoriškai paneigė ir jos komanda pasiryžusi tai įrodyti teisme vėliau šiais metais“.

Spėjamas fotografo užpuolimas įvyko Lipario saloje 2009 metų liepą. G. Di Giovanni tvirtina, kad akies sužeidimams užgyti prireikė trijų dienų, o tai, esą, paliudijo vietos greitosios pagalbos skyriaus medikai.
Šaltiniai Italijos naujienų agentūrai ANSA pranešė, kad N. Campbell pakviesta pasirodyti Sicilijos teisme gruodžio 4 dieną.

Liparis yra viena iš vulkaninės kilmės Eolijos salyno salų, nusidriekusių tarp Sicilijos ir žemyninės valstybės dalies.

Tada į salą kartu su iš Rusijos kilusiu mylimuoju V. Doroninu atvykusi N. Campbell sukėlė sensaciją. Per kelis dešimtmečius trunkančią karjerą ji užsitarnavo karštakošės reputaciją. 1998 metais supermodeliui buvo paskirtas pykčio valdymo paskaitų kursas. Tada ji į savo asmeninę asistentę Georginą Galanis sviedė mobilųjį telefoną.

Iki 2007 metų apie panelės Campbell smurto protrūkius pranešė dar penki darbuotojai. Kitais metais ji pripažino Hitrou oro uoste per ginčą dėl dingusio bagažo užpuolusi policijos pareigūną.

2010 metais supermodelis apkumščiavo ir tvojo savo limuzino vairuotojui, vėl gi – mobiliuoju telefonu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)