Šaltinis pasakojo: „Ji buvo labai sėkminga. Jis labai patenkintas rezultatais ir negali sulaukti, kada galės pasirodyti“.

Manchester United“ puolėjui operacija buvo atlikta Londono klinikoje „Harley Street Hair Clinic“ šį savaitgalį.

Klinikos direktorius Nadeemas Uddinas Khanas patvirtino: „Jis atvyko pas mus iš anksto planuotai antrai sėkmingo transplantavimo operacijai. Ji buvo numatyta dar tada, kai 2011 metais buvo pradėtas gydymas. Toks standartas. Žavimės tuo, kaip pasikeitė jo požiūris į plaukų transplantavimą“.

Prieš dvejus metus atliktos 15 tūkstančių svarų (per 60 tūkstančių litų) kainavusios procedūros metu gydytojai ėmė plaukus nuo užpakalinės galvos dalies ir implantavo juos priekinėje.

Tuo metu futbolo žvaigždė sakė: „Plinku būdamas 25-erių. Kodėl gi ne? Esu sužavėtas“.

Operacijos rezultatai buvo tokie stulbinantys, kad į 2012 metų Europos futbolo čempionatą W. Rooney atvyko ežiuku kirptais plaukais.

Futbolininko pavyzdys taip įkvėpė kitus plinkančius vyrus, kad kai kuriose plaukų persodinimo operacijas atliekančiose klinikose pacientų skaičius išaugo 25 procentais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)