77 metų Jimas Walpole'as užkliuvo, griuvo ir senolio sprande atsivėrė gili žaizda. Kartu su juo buvusi 79 metų žmona Marilyn puolė netoliese buvusiųjų prašyti pagalbos.

„Pagal tai, kaip tryško kraujas, maniau, kad tai miego arterija ar jungo vena“, - sakė Marilyn.

Moters teigimu, netrukus pasirodė J. Malkovichius, kuris „ėmėsi reikalo tarsi gydytojas“. Aktorius savo šaliku užspaudė žaizdą, kad ji nustotų kraujuoti. Senoliai taip pat sulaukė pagalbos iš vietos restorano savininko.

„Jie buvo tokie paslaugūs, tokie puikūs, - prisimena J. Walpole'as. - Aš paklausiau: „Kuo tu vardu?“. Jis atsakė: „Johnas“. Jo pavardės aš neklausiau, nes nemaniau, kad ją įsiminsiu“.

Netrukus senolis greitosios pagalbos automobiliu buvo nuvežtas į ligoninę, čia žaizda buvo susiūta dešimčia dygsnių ir vyras iškeliavo į namus.

Nors pora iš Ohajo neatpažino žvaigždės, Marilyn tvirtina nuo šiol visą likusį gyvenimą palaikysianti šį „Oskaro“ laureatą. „Ketinu pažiūrėti visus jo filmus, kuriuos galiu“, - sakė moteris.

J. Malkovichius ne tik sukūrė daugybę įsimintinų vaidmenų, bet ir prodiusavo ne vieną filmą, tarp jų „Džuno“ („Juno“) ir „Atskalūno laiškai“ („The Perks of Being a Wallflower“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)