Podiumų žvaigždė įžeisti verslininką bando per naująją jo draugę – 25 metų „Mis Kinija-2011“ Luo Zilin, išsiaiškino laikraštis „The New York Post“.

Šią savaitę buvo pranešta, viena Europos kompanija nutraukė modelio darbo kontraktą su L. Zilin dėl jos „neprofesionalaus elgesio“ ir „nepriimtinos darbo etikos“, kai paparacai užtiko gražuolę atostogaujančią kartu su V. Doroninu jo viloje Ibisoje.

N. Campbell buvo L. Zilin mokytoja realybės šou „The Face“. Per filmavimus merginą pamatė ir V. Doroninas. Subyrėjus verslininko ir „juodosios panteros“ porai, visai netrukus jo jachtoje ir glėbyje buvo pastebėta gražuolė kinė. Iš pradžių buvo tik iškelta prielaida, kad N. Campbell galėjo prisidėti prie kontrakto su savo konkurente nutraukimo. Tačiau dabar „The New York Post“ šaltinis užtikrintai tvirtina, kad „juodoji pantera“ iš tikrųjų daro viską, kad sugriautų L. Zilin karjerą, o vienintelis galimas tokio elgesio pretekstas – romanas su buvusiu jos mylimuoju. Leidinio pašnekovas priminė, kad N. Campbell turi daug įtakingų ryšių modelių pasaulyje.

Žiniasklaidos duomenimis, 42 metų N. Campbell ir penkiasdešimtmetis V. Doroninas išsiskyrė sausio mėnesį. Kartu jie pastebėti kovą, tačiau vėliau paaiškėjo, kad jų santykiai galutinai nutraukti.
Šaltinio teigimu, V. Doroninas nustebo išvydęs savo naujosios mylimosios nuotraukas, padarytas jo viloje, nes apie jos buvimo vietą žino nedaugelis. „The New York Post“ šaltinis tvirtina, kad verslininkas įtaria, jog paparacus nukreipti reikiama linkme galėjo būtent N. Campbell.

Tuo metu iš Didžiosios Britanijos kilusiam modeliui artimas šaltinis žurnalistams pareiškė, kad N. Campbell šią akimirką sutelkusi visą dėmesį į savo šou ir niekada neskyrė laiko savo buvusio mylimojo sekimui. Šaltinio teigimu, N. Campbell nesiruošia griauti L. Zilin karjeros, tiesiog ji pati nebetenkina agentų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)