Nespalvotą fotografiją ji paskelbė savo paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“, šalia jos prirašydama: „Išsitempk #joga #atverk savo širdį #vasaros metas“.

Kol lanksčioji gražuolė nežinomam paplūdimyje demonstravo savo neįtikėtinas fizines galimybes, pro odą aiškiai išryškėjo jos šonkauliai.

30 metų M. Kerr, ištekėjusi už „Pirates of the Caribbean“ („Karibų jūros piratų“) žvaigždės Orlando Bloomo, yra sakiusi, kad joga padėjo jai išlaikyti puikią formą, kai gimė sūnus Flynnas, kuriam dabar dveji metai.
Tačiau iš nuotraukos galima spręsti, kad laikydamasi tokio režimo ji pavojingai sulyso.

„Gana daug sportuoju, darydama Pilateso ir jogos pratimus, taip pat treniruodamasi su svarmenimis bei elastinėmis juostomis. Taip pat valgau supersveiką maistą“, - teigė ji.

„Manau, kad sveikata iš tikrųjų yra didelis turtas. Jei sėdžiu automobilyje pakeliui į darbą ar skrendu lėktuvu, užsiimu meditacija“, - pridūrė M. Kerr.

Australų modelis taip pat paskelbė savo nuotrauką iš paplūdimio, kurioje ji įsiamžino be liemenėlės. Pastaroji fotografija yra skirta jos pačios odos priežiūros produktų „Kora Organics“ reklamai.

Nuotraukoje, kurią padarė fotografas Chrisas Collsas, M. Kerr papūtusi lūpas žvelgia į kamerą, ranka prisidengdama krūtis.

Dar kitai nuotraukai ji pozavo vilkėdama menku bikiniu, demonstruodama skaistų veidą.

„Smagybės saulėje“, - rašė ji tviteryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)