Kunigaikštienė jau gavo karalienės Elžbietos II pritarimą sulaužyti karališką tradiciją ir būsimam kūdikiui bei būsimai mamytei skirtą šventę leido rengti savo 29 metų seseriai, anksčiau dirbusiai pobūvių planuotoja, rašo femalefirst.co.uk.

„Tai nėra karališka tradicija, bet Kate nėra tradicinė karališkosios šeimos atstovė“, - laikraščiui „The Sun“ sakė vienas draugas.

Kunigaikštienei Catherine, kuri iki vestuvių 2011 metais buvo žinoma kaip Kate Middleton, taip pat padės jos brolis Jamesas, ketinantis iškepti čiulptuko formos tortą.

Tarp dovanų, kurias teiks viešnios, bus žvakės ir produktai iš prabangių „The White Company“ ir „Jo Malone“ parduotuvių.


„Ji yra šiuolaikiška ir nori normalaus gyvenimo. Princas Harry, Kate ir Williamas yra karališkosios šeimos saitas su jaunesniąja karta“, - teigė draugas.

„Jei priklausai karališkajai šeimai, kūdikio sutiktuvės paprastai nerengiamos, tačiau dabar mąstoma moderniau“.

„Tai bus svarbi diena visiems ir Kate tai darys su karalienės palaiminimu“, - pridūrė jis.

Manoma, kad gimus kūdikiui, Catherine ir Williamas atsisakys „tradicinės karališkosios auklės“ ir bus savarankiški tėvai. Princas veikiausiai paliks tarnybą karališkosiose oro pajėgose, kur pilotuoja paieškų ir gelbėjimo sraigtasparnį, kad galėtų daugiau laiko praleisti su savo žmona.

„Williamas tikrai keis kūdikio sauskelnes! Manau, kad netrukus išgirsime, jog jis išeina iš karališkųjų oro pajėgų ir persikelia arčiau namų“, - sakė karališkosios šeimos gyvenimo žinovė Jenny Bond.

„Jis pasiryžęs palaikyti Kate ir savo kūdikį. Jiems reikės kažkokios auklės, bet galbūt dirbančios ne visą dieną ir ne tradicinės karališkos auklės“, - pažymėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)