Anksčiau buvo manyta, kad 68 metų aktoriaus 2010 metais diagnozuoto ketvirtos stadijos gerklės vėžio priežastis yra ilgametis alkoholio vartojimas ir rūkymas.

Naujame interviu M. Douglasas, 2000 metais vedęs britų aktorę Catherine Zetą Jones (43), prisipažino, kad gerklės vėžiu susirgo dėl oralinio sekso. Paklaustas, ar gailisi dėl ilgų rūkymo ir gėrimo metų, aktorius atsakė: „Ne, nes nenorėdamas leistis į detales, galiu tik pasakyti, jog šį konkretų vėžį sukelia žmogaus papilomos virusas, kuris iš tikrųjų pasigaunamas kunilingo metu“.

M. Douglasui gerklės vėžys buvo diagnozuotas tada, kai medikai ant jo liežuvio aptiko graikinio riešuto dydžio auglį. Anksčiau aktorių apžiūrėję specialistai jo nepastebėjo.

Holivudo žvaigždė po chemoterapijos ir spinduliavimo kursų neteko daugiau kaip dvidešimties kilogramų, tačiau jau dveji metai yra sveikas.

Praėjusio amžiaus paskutiniame dešimtmetyje, tada kai su Sharon Stone nusifilmavo erotiniame trileryje „Esminis instinktas“, būta pranešimų, jog M. Douglasas gydėsi nuo sekso priklausomybės. Pats aktorius tvirtino gydęsis reabilitacijos klinikoje nuo piktnaudžiavimo alkoholiu.

Informaciją paneigė

Michaelo Douglaso atstovas pirmadienį paneigė, kad Holivudo aktorius veteranas interviu britų laikraščiui dėl prieš trejus metus diagnozuoto gerklės vėžio kaltino oralinį seksą.

Tačiau tas laikraštis, „The Guardian“, laikosi savo, interneto svetainėje paskelbė interviu garso įrašo ištrauką ir tvirtina, kad M.Douglasas kalbėjo apie savo paties vėžį, sukeltą kunilingo.

M.Douglaso atstovas Allenas Burry sakė, kad 68 metų žvaigždė kalbėjo apie burnos ertmės vėžio ir oralinio sekso, kaip apie vieno iš rizikos faktorių, ryšį, bet neturėjo galvoje savo paties konkretaus atvejo.

"Michaelas nesakė, kad kunilingas buvo jo vėžio priežastis", - AFP tvirtino A.Burry.

"Jis tikrai aptarė oralinį seksą tame straipsnyje ir oralinis seksas yra įtariama tam tikrų burnos vėžio tipų priežastis, kaip straipsnyje pažymėjo gydytojai. Tačiau jis nesakė, kad tai buvo konkreti jo asmeninio vėžio priežastis ", - sakė atstovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (263)