Šią problemą, dėl kurios yra šeimos ir dūžta likimai, turi ir nemažai garsių žmonių. Pristatome dešimtuką jums tikrai pažįstamų veidų (eilės tvarka neturi jokios reikšmės).

Kanye Westas

Reperis visada atvirai kalba apie šią priklausomybę, pripažįsta, jog su pernelyg aktyviu libido kovoja dar nuo paauglystės. Per interviu „Details“ žurnalui 2009 metais Kim Kardashian vaikinas atskleidė: „Žmonės labai daug klausinėja apie mano priklausomybę. Atsimenu, jog ji pasireiškė gana anksti, buvau dar paauglys“. Vėliau žurnalistams K. Westas prisipažino: „Manau, jog tikrai turiu šią problemą, priklausomybę nuo sekso. Sekso noriu nuolat“.
Kim Kardashian ir Kanye West

Russellas Brandas

Faktas, jog komikas R. Brandas negali atsispirti dailiajai lyčiai - vieša paslaptis pramogų pasaulyje. 2007 metais jis atskleidė į lovą įsiviliojęs daugiau nei 2 tūkst. moterų, tad nieko keisto, jog bičiuliai jam patarė pagalbos kreiptis į specialistus. Jaunas vyras neslepia, jog priklausomybė nuo sekso – sunki našta: „Nėra jokių karštų blondinių, besiplešiančių nuo savęs rūbus ir sakančių „Kokia aš nuostabi, niekaip negaliu pasisotinti“. Tai tik nevalyvi vyrai, ieškantys malonumo tamsiausiuose užkabariuose. Nereikia to slėpti: jie – pedofilai ir iškrypėliai“. Atrodo, jog viskas turėjo baigtis gerai, kai 2009 metais komikas vedė atlikėją Katy Perry. Tačiau santuoka tetruko 14 mėnesių, ir R. Brandas vėl grįžo prie senų įpročių.
Russelas Brandas ir Katy Perry

Davidas Duchovny

JAV televizijos seriale „Californication“ (Nuodėmingoji Kalifornija) aktorius kuria mergišiaus vaidmenį. Tačiau, pasirodo, toks aktorius yra ir tikrame gyvenime – 2008 metais jis gydėsi reabilitacijos klinikoje nuo priklausomybės nuo sekso. Netrukus paskelbta ir apie jo skyrybas su žmona, aktore Tea Leoni – sklandė gandai, jog sutuoktinę jis išdavė su daugybę moterų ir merginų. Vėliau pora susitaikė, tačiau 2011 metais skirtingais keliais pasuko visam laikui.
Davidas Duchovny

Tigeris Woodsas

Golfo žvaigždės manija seksui į viešumą iškilo 2009 metais, kai jo žmona Elin Nordegren aptiko nepadorių žinučių, kurias jos vyras siuntinėjo meilužei Rachelei Uchitel. Skandalas įgavo didžiulį mastą. Pradėjo rastis vis daugiau moterų, pasakojusių apie romaną su golfo žaidėju. Vyras pripažino savo paklydimus ir atsiprašė žmonos. Ir užsiminė apie planus gultis į reabilitacijos kliniką, kur problemas išspręsti jam padėtų specialistai. Nors T. Woodsas niekada oficialiai nepatvirtino, su kiek moterų apgaudinėjo savo žmoną, skaičiuojama, jog tai galėjo būti net 121 dailiosios lyties atstovė.
Lindsey Vonn ir Tigeris Woodsas

Jesse Jamesas

Televizijoje išgarsėjusio mechaniko santuoka su aktore Sandra Bullock žlugo 2010 metų kovą, paaiškėjus, jog žmoną jis apgaudinėja su tatuiruočių meistre Michelle McGee. Mergina panoro išgarsėti pardavusi savo istoriją bulvariniam JAV leidiniui- taip yla ir išlindo iš maišo. Braškant santuokai, vyras kreipėsi į reabilitacijos kliniką Arizonoje, kur buvo gydomas dėl priklausomybės nuo sekso. Sklandė gandai, jog S. Bullock jis apgaudinėjo su daugybe moterų.
Sandra Bullock, Jesse James

Charlie Sheenas

Skaičiuojama, jog gyvąja sekso legenda laikomas aktorius per savo gyvenimą jau permiegojo su 5 tūkst. moterų – ir tai dar ne pabaiga, nes gyvenimas juk nesibaigė. Pirmą kartą viešai apie galimą problemą kino žvaigždė prabilo JAV televizijos gydytojui Mehmetui Ozui praeitą sausį. Paklaustas, ar yra priklausomas nuo sekso, Ch. Sheenas M. Ozui atsakė: „Taip. (Bet) nežinau, kaip tai pavadinti“.

Ulrika Jonsson

Televizijos laidų vedėja buvo priblokšta, kai, 2007 metais kurdama dokumentinę juostą apie šią priklausomybę, pati suprato ją turinti. U. Jonsson kreipėsi į specialistus, kurie jai papasakojo daugiau apie šią priklausomybę. 45 metų moteris, nesėkmingai ištekėjusi tris kartus, suprato, jog tokios priklausomybės kamuojamas žmogus – asmuo, kurio seksualinis gyvenimas griauna jo gyvenimą. Pradėjusi kapstytis giliau ir ieškoti, kur galbūt slypi šios priklausomybės priežastys, televizijos laidų vedėja išsiaiškino, jog dėl visko gali būti kalta sudėtinga vaikystė, gyvenimas su neištikimu ir nuo pornografijos priklausomu tėvu, kuris ir formavo jos požiūrį į seksą.
Ulrika Jonsson

Johnas Mayeris

Šis jaunas vyras geriau žinomas dėl seksualinių žygių nei dėl savo muzikos. Vaikinas buvo sugundęs tokias garsias moteris kaip Taylor Swift, Jennifer Aniston ir Katy Perry. Pats J. Mayeris 2010 metais žurnalui „Playboy“ atskleidė, jog jį prie sekso liguistai įpratino jo buvusi mergina Jessica Simpson. „Ta mergina man kaip narkotikas. O didelis kiekis narkotikų gali pražudyti. Taip, ta mergina man kaip kokainas“, - atviravo muzikantas. J. Simpson tokiais pareiškimais patenkinta tikrai nebuvo.
Johnas Mayeris

Lindsay Lohan

Jeigu gandai apie jos seksualinius žygius yra teisingi, tai reiškia, jog ji permiegojo su šimtais abiejų lyčių atstovių. 2007 metais paklausta, ar reabilitacijos klinikoje atsidūrė dėl priklausomybės nuo sekso, mergina prisipažino: „Buvo daug priežasčių.. Man patinka užsiiminėti seksu. Aktorės profesija labai vieniša. Nemėgstu miegoti viena“.
Filmas "Pats baisiausias filmas 5", Charlie Sheenas ir Lindsay Lohan

Denise Welch

Televizijos laidų vedėja ir aktorė D. Welch viešai apie priklausomybę nuo sekso prisipažino praeitais metais. apkaltinta, jog permiegojo su daugiau nei tūkstančiu vyrų, D. Welch atvirai pareiškė – ji priklausoma nuo sekso. 55 metų moteris, visai neseniai išsiskyrusi su vyru Timu Healy, sako: „Man patinka seksas. Kodėl blogai būti seksoholike?“.

Denise Welch ir Mattas Eversas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)