Roko muzikantas neseniai papasakojo apie pernai lapkritį įvykusį incidentą, kurį jis pavadino „blogiausia, mano, kaip tėvo, akimirka“.

„Pirmiausia ji pasakė, kad su ja viskas gerai, tačiau vėliau papasakojo, kas nutiko. Atsibundi, nusipurtai, apsiauni batus ir sakai – gerai, aš pakeliui namo“, - sakė dainininkas leidiniui „Daily Mirror“.

51 metų muzikantas iki šiol nenoriai kalbėjo apie savo dukters perdozavimą bei paskesnį suėmimą dėl baudžiamojo nusižengimo. Tarp kitų jai buvo pareikšti kaltinimai ir marihuanos laikymu. „Daily Mirror“ pažymi, kad vėliau kaltinimai buvo atmesti.

Jon Bon Jovi patikslino, kad jo dukra Stephanie Rose narkotikų nesišvirkštė. „Adatų į savo rankas ji nesibadė. Tačiau pasaulyje yra daug sintetinių medžiagų, daug pagundų, galimybių ir spaudimo, apie kuriuos vos karta anksčiau jūs ir aš nežinojome“, - aiškino atlikėjas ir pridūrė, kad iki tol išvis nieko nežinojo apie dukters reikalus su narkotikais.
„Manau, kad tai buvo siaubingai tragiška gyvenimo pamoka, tačiau dėkoju Dievui kasdien už tai, kad ji yra sveika. Tai įvyko ir jau baigėsi.
Asmeniškai pažįstu žmones, kurių sūnums ir dukterims baigėsi gerokai blogiau. Taip galėjo nutikti ir Stephanie“, - sakė Jon Bon Jovi.

S. R. Bongiovi yra vienintelė kūrinio „Livin' on a Prayer“ atlikėjo dukra ir vyriausias jo ir žmonos Dorotheos Hurley vaikas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)