Nors ir sklando gandai, kad penkerius metus trukęs turtuolio ir manekenės romanas jau išsikvėpė, patys garsūs žmonės tyli kaip vandens į burnas prisisėmę.

Panašu, kad V. Doroninas jau rado pamainą – jaunesnę juodaodę gražuolę.
Milijardierius buvo pastebėtas jachtoje prie Majamio krantų su moterimi, kuri galėtų būti lengvai palaikyta garsiąją manekene. Tačiau faktas tas, jog tuo metu pati N. Campbell triūsė Jungtinėje Karalystėje.

50 metų verslininkas jachtoje atrodė atsipalaidavęs ir patenkintas. Jo kompanionė vilkėjo sodrios violetinės spalvos maudymosi kostiumėlį, nuo saulės galvą slėpė po beisbolo kepuraite.

Itin liekna modelis, galinti didžiuotis tiesiog tobulu pilvuku, stulbinamai panaši į N. Campbell.

Kol V. Doroninas plaukiojo jachta, N. Campbell filmavosi televizijos laidoje „The Face“. Iš Londone darytų manekenės nuotraukų galima spręsti, jog ji visai neliūdi ir galbūt jau visai pamiršo buvusį mylimąjį.

Neseniai pasirodė pranešimų, kad V. Doronino ir N. Campbell santykius ištiko krizė. Porai artimas šaltinis „The New York Post“ sakė: „Naomi ir Vladas išsiskyrė, jis linksminasi Niujorke. Jų santykiai visada buvo labai sudėtingi, vis skyrėsi ir taikėsi. Jų santykiai primena verslo sandorį. Naomi į jo viešbučius ir kitą nuosavybę įneša glamūro, o jis su ja labai gerai elgiasi. Tačiau dėl darbų jie daug laiko praleisdavo atskirai“.

Štai ką sako kitas šaltinis: „Neįtikėtina, prieš Kalėdas jie kalbėjo apie vedybas ir vaikus, atrodė tokie įsimylėję, nemenkas šokas, kad viskas taip greitai pasibaigė“.

Paskutinį kartą modelis ir verslininkas kartu buvo įamžinti kovą Majamio paplūdimyje.

Nuotraukas galite pamatyti čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)