J. Bieberiui šiaip ne taip pavyko ištrūkti iš savitvardą praradusio gerbėjo gniaužtų ir pasitraukti į scenos šoną. Per tą laiką apsaugos darbuotojai užpuoliką bandė sučiupti.

Grumtynių metu gerbėjas nuvertė scenoje buvusį pianiną, skelbia Dubajaus dienraštis „National“. Galiausiai į J. Bieberį pasikėsinusį vyrą apsaugos darbuotojams pavyko sulaikyti.

Po incidento socialiniame tinkle „Twitter“ pasirodė žinutė: „Nieko sau. Pamišęs gerbėjas užpuolė @justinbieber ir nuvertė pianiną. Tikras chaosas“.

Nors J. Bieberis incidento metu ir patyrė nemenką šoką, sužalojimų pavyko išvengti. Be to, nemalonus nutikimas neprivertė nutraukti pasirodymo – muzikantai ir toliau grojo. Labai greitai į sceną sugrįžo ir pats J. Bieberis, kur atliko garsiausias savo dainas „Boyfriend“ ir „Baby“.

Tai jau ne pirmasis kartas, kai jaunasis atlikėjas koncertinio turo „Believe“ metu patenka į žiniasklaidos taikinį. Balandį jis susilaukė nemenkos kritikos pareiškęs, jog Anne Frank būtų buvusi jo gerbėja.

Koncertuose Artimuosiuose Rytuose J. Bieberis elgėsi santūriai ir pagarbiai – koncertų metu buvo numatytos netgi specialios pertraukos, leidusios jo gerbėjams pasimelsti. Be to, nebuvo atliekamos dainos, galėjusios įžeisti jo klausančius musulmonus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)