Filmo "Užsispyrusi blondinė" (Legally Blonde) žvaigždei šie kaltinimai buvo pateikti balandžio 19 dieną, kai ji susiginčijo su policijos pareigūnu, sustabdžiusiu jos vyrą Jimą Tothą (Džimą Totą), kuris vairavo apsvaigęs nuo alkoholio.

Aktorės advokatas Bruce'as Morrisas ketvirtadienį padarė pareiškimą teisme savo klientės vardu, o R.Witherspoon buvo nurodyta sumokėti 213 dolerių (561 lito) baudą.

Tuo tarpu J.Tothas, kuris taip pat yra savo žmonos agentas, išvengė laisvės atėmimo, kai asmeniškai atvyko į teismą ir prisipažino vairavęs neblaivus.

Jam skirta 40 valandų visuomenei naudingų darbų ir nurodyta išklausyti atsakingo alkoholio vartojimo kursą, nustačius 12 mėnesių stebėjimo laikotarpį, pranešė tinklalapis TMZ.com.

Skelbdamas nuosprendį, teisėjas jam sakė: "Manykit, kad jums pasisekė, jog nesužeidėt savo keleivės (R.Witherspoon) ir nieko neužmušėt."

Šis posėdis įvyko praėjus kelioms valandoms po to, kai R.Witherspoon pasirodė rytinėje JAV televizijos laidoje "Good Morning America" Niujorke, reklamuodama savo naująjį filmą "Madas" (Mud). Komentuodama pastarąjį nemalonų incidentą, aktorė sakė, kad elgėsi kaip "dramblys kambaryje", teigdama, kad ji ir jos vyras labai gailisi dėl savo netinkamo elgesio.

Ji taip pat prisipažino melavusi juos sulaikiusiam pareigūnui, kad yra nėščia, tokiu būdu beviltiškai mėgindama išvengti teisinių rūpesčių.

"Tai buvo vienas iš tų vakarų - mes nuvažiavom pavakarieniauti Atlantoje ir išgėrėme per daug taurių vyno. Galvojome, kad kuo puikiausiai galim vairuoti, tačiau absoliučiai nebuvom tam tinkami... Nenumanau, ko prikalbėjau tą vakarą", - sakė ji.

"Pamačiau, kaip jis (policininkas) suima mano vyrą ir iš tikrųjų supanikavau. Prikalbėjau visokių beprotiškų dalykų. Pasakiau, kad esu nėščia. Aš nesu nėščia. Pasakiau beprotiškų dalykų. Nenumaniau, ką kalbu... Elgiausi su juo labai nepagarbiai", - pripažino aktorė.


Reese Witherspoon Arrest -- 'I'm Pregnant!'
- Watch More
Celebrity Videos
or
Subscribe

R.Whiterspoon ir jos vyrą sulaikiusio policininko ataskaitoje sakoma: "Ponia Witherspoon paklausė: "Ar žinai mano vardą?" Aš atsakiau: "Ne, man nereikia žinoti jūsų vardo". Tada pridūriau: "Šiuo metu". Ponia Witherspoon pareiškė: "Greit sužinosi, kas aš". ... Ponia Witherspoon taip pat pareiškė: "Būsi šalies žiniose". Aš informavau ponią Witherspoon, kad (man) tai nekelia problemų".

Prieš blaivumo patikrinimą R.Witherspoon išlipo iš mašinos, jai buvo pasakyta grįžti į ją ir ji pakluso, rašoma ataskaitoje. Kai ji išlipo antrą kartą, policininkas ją perspėjo, kad ji bus areštuota, jeigu vėl išlips iš mašinos.

"(Patikrinimui tęsiantis) ponia Witherspoon persisvėrė per langą ir sakė, jog netiki, kad aš esu tikras policijos pareigūnas. Pasakiau poniai Witherspoon nekelti sėdynės ir tylėti", - ataskaitoje rašė pareigūnas J.Pylandas.

37 metų R.Witherspoon, viena geriausiai apmokamų Holivudo žvaigždžių, pelniusi sąžiningo žmogaus reputaciją, pelnė geriausios aktorės "Oskarą" už vaidmenį 2005-ųjų filme "Ties jausmų riba" (Walk the Line).

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)