Karališkosios šeimos atstovas teigia: „Bijau, kad negalime atskleisti jokių karališkųjų vestuvių metinių planų, nes tai asmeninis poros reikalas“.

Tačiau vienas šaltinis „US Weekly“ vis dėl to atskleidė, jog Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė savo vestuvių metines atšventė, tačiau atskirai.

30 metų princas Williamas kartu su žmona tą ypatingą dieną būti negalėjo dėl įsipareigojimų karališkosios oro pajėgoms, kur tarnauja.

„Šiandien (pagal tradicijas) minimos popierinės vestuvės. Taip, jie vienas kitam įteikė dovanų“, - „US Weekly“ sakė vienas šaltinis (Jungtinėje Karalystėje pirmosios vestuvių metinės vadinamos medžiaginėmis vestuvėmis, o antrosios – popierinėmis).

Antrasis šaltinis teigia, jog princas ir jo jau šeštą mėnesį besilaukianti žmona penktadienį, balandžio 26 dieną, kartu Londone romantiškai vakarieniavo. Prieš vakarienę kartu su princu Harry jie lankėsi „Warner Bros. Studios“, kur apžiūrėjo parodas, skirtas Hariui Poteriui ir Betmenui.

Po vakarienės porelė dalį savaitgalio kartu praleido Norfolke, o sekmadienį, balandžio 28-ąją, Williamui teko grįžti į Velsą ir dirbti (visą pirmadienį taip pat).

Tačiau K. Middleton per antrąsias vestuvių metines nebuvo viena. Moteris lankėsi vienuose vaikų namuose Anglijoje.

Tuo tarpu vienas lietuvis fotografas sugalvojo itin originaliai paminėti karališkosios šeimos šventę: jis suorganizavo hercogų lėlyčių fotosesiją:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)