„Visada maniau, kad Cristiano yra vienas nuostabiausių vyrų pasaulyje, taigi negalėjau patikėti, kai jis su manimi susisiekė“, - laikraščiui „The Sun“ pasakojo A. Urach.

„Jis teigė labai susižavėjęs mano nuotraukomis internete ir vienas pirmųjų jo klausimų buvo tas, ar aš iš tikrųjų esu Brazilijos „Mis užpakaliukas“, - įspūdžiais dalijosi A. Urach, 2012 metais laimėjusi grožio konkursą „Miss BumBum“.

„Tai buvo nepakartojama. Jo kūnas yra tobulas, kaip Senovės Graikijos dievaičio. Tai truko valandomis ir jis nesiliovė kalbėjęs apie mano užpakaliuką“, - sakė ji.

A.Urach tvirtino, esą C. Ronaldo jai sakė svajojęs apie jos sėdmenis ir pavadino ją savo „žirgeliu“. Po to jis pakvietęs ją atvykti į Madridą ir ten susitikti.

Tačiau pats C. Ronaldo per tviterį paskelbtame pranešime paneigė turėjęs kokių nors ryšių su šia brazile. „Buvau informuotas, kad „The Sun“, likdamas ištikimas savo stiliui, paskelbs interviu su vadinama Andressa – žmogumi, norinčiu išgarsėti mano sąskaita“.

„Svarstau, kodėl tai vyksta likus vos vienai dienai iki labai svarbių rungtynių mano komandai. Esu smarkiai pasipiktinęs bergždžiais mėginimais pakenkti mano asmeniniam gyvenimui“, - rašė C. Ronaldo.

„Noriu tik patikslinti, kad balandžio 22 dieną iš tikrųjų buvau viešbutyje „Villa Magna“, kur daviau interviu „Manu Sainz“. Tai gali patvirtinti ir reporteris. Visa kita yra grynas prasimanymas ir klastotė“, - pažymėjo futbolininkas.

Belieka pridurti, kad modelis I.Shayk, su kuria C. Ronaldo susitikinėja beveik trejus metus, socialiniame tinkle paskelbė nuotrauką su savo mylimuoju ir skandalingos istorijos kol kas niekaip nekomentavo, pažymi spletnik.ru.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)