Nuotraukoje įamžinta, kaip aktorius savo mylimąją už rankos vedžioja po koncerto užkulisius. „Rolling Stone“ koncertas vyko itin madingame Los Andželo naktiniame klube „Echoplex“.

Atrodė, kad poros romanas baigėsi, kai biseksualios seksualinės orientacijos neslepianti gražuolė buvo užmezgusi santykius su modeliu iš Prancūzijos Marie de Villepin.

Skelbiama, kad 49 metų J. Deppas visomis išgalėmis bandė susigrąžinti gražuolės iš Teksaso meilę. Atrodo, kad jam pavyko. Nuotraukos byloja, jog aktoriui su A. Heard koncerte buvo tikrai smagu.

„US Weekly“ teigimu, norėdamas susigrąžinti jaunosios aktorės širdį, J. Deppas užsakė pastatyti tikslią kopiją baro, kokiame buvo juostoje „Romo dienoraštis“ jų vaidinti personažai. Barą jis padovanojo A. Heard.

„Jis Bahamose pastatė barą, identišką barui iš „Romo dienoraščio“. Aktoriaus planus įgyvendinti padėjo juostos scenografas“, - kalbėjo artimas šaltinis.

Dar prieš tai J. Deppas nusprendė mylimosios vardu pavadinti jam priklausantį paplūdimį Bahamose.

Atrodo, jog porelės pasirodymas viešumoje visiems laikams sugriovė aktoriaus buvusiosios Winonos Ryder viltis susigrąžinti J. Deppą.

Šaltiniai tvirtina, jog aktorė tikėjosi porelės išsiskyrimo dėl Amber noro viešinti jų romano detales.

„Dabar Winona supranta, jog tada ji ir Johnny buvo per jauni ir per mažai subrendę rimties santykiams. Bet dabar ji 20 metų vyresnė ir išmintingesnė, tad tikisi, jog galbūt pavyks atgaivinti santykius. Ji netgi užsiminė bendram draugui Timui Burtonui, jog norėtų, kad šis surengtų jiems pasimatymą ar pakviestų juos į bendrą projektą“, - teigia šaltiniai.

2012 metais nutrūko net 14 trukę J. Deppo ir aktorės bei dainininkės Vanessos Paradis santykiai. Pora susilaukė dviejų atžalų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)