Jei viskas klostysis sėkmingai, tai bus jau antrasis H. Berry vaikas. Šiuo metu aktorė jau augina 5 metų dukrelę Nahlą, kurios niekaip negali pasidalyti su jos tėvu, modeliu Gabrieliu Aubry.

Kaip bebūtų, sveikiname H. Berry bei jos partnerį Olivier Martinezą laukiantis kūdikio ir pristatome kitas žvaigždes, kurios taip pat susilaukė atžalos, būdamos 40 metų amžiaus ir vyresnės, rašo „The Sun“.

Nicole Kidman ilgus metus gydėsi nuo nevaisingumo ir jau buvo praradusi viltį kada nors susilaukti kūdikio. Santuokos su Tomu Cruise`u metu N. Kidman buvo įsivaikinusi du vaikus – Isabellą ir Connorą.

Tačiau santuoka su kantri muzikos atlikėju Keithu Urbanu padėjo įvykti stebuklui: 2008 metais N. Kidman, būdama 40 metų, susilaukė pirmagimės – dukrelės Sunday Rose.

2010 metų gruodį sutuoktiniams gimė dar viena dukrelė – Faith Margaret, tačiau šį kartą Nicole pasinaudojo surogatinės motinos paslaugomis.

Nicole Kidman

Salma Hayek - dar viena kino žvaigždė, nepabūgusi tapti mama, sulaukusi 40 metų. 2007 metų rugsėjį aktorė, būdama 41 metų, ir garsus prancūzų verslininkas Francois Henri Pinault susilaukė dukrelės Valentinos Palomos Pinault.

Salmos neišgąsdino ir tai, kad jos būsimasis vyras (pora susituokė tik 2009 metais) atsisakė mokėti alimentus kitai žinomai gražuolei – modeliui Lindai Evangelistai, kuri nuo F. H. Pinault 2006 metais pagimdė sūnų.

Salma Hayek

Julianne Moore gimdė du kartus ir abiejų vaikų susilaukė palyginus vėlai: sūnus Calebas gimė 1997 metais, kai Julianne buvo 37-eri, o dukra Liv šį pasaulį išvydo 2002 metais, kai aktorei buvo 42-eji.

Julianne apskritai nepaiso visuotinai priimtų normų: nuo 1996 metų aktorė laimingai gyvena su savo vyru, režisieriumi Bartu Freundlichu, kuris už ją yra jaunesnis 9 metais.

Julianne Moore

Trijų „Oskarų“ laimėtoja Meril Streep yra daugiavaikė motina. Ketvirtosios dukters Luizos aktorė susilaukė savo 42-ojo gimtadienio išvakarėse.

Tačiau ir dabar, kai Luiza užaugo, garsioji mamytė tebesudaro rimtą konkurenciją dukrai ant raudonojo kilimo.

Meryl Streep

Jennifer Connelly, „Rekviem svajonei“ ir „Nuostabaus proto“ žvaigždė, labiau mėgsta kalbėti apie savo vaikus, o ne ryškius vaidmenis. Jennifer gimdė tris kartus: 1997 metais į pasaulį atėjo sūnus Kai (nuo fotografo Davido Dugano), o kiti du vaikai – sūnus Stellanas ir dukra Agnes Lark – gimė santuokoje su garsiu aktoriumi Paulu Bettany.

Dukra pasaulį išvydo tuo metu, kai mamytei jau buvo 40 metų. Ji iš karto tapo vyriškos Bettanių šeimos numylėtine.

Jennifer Connelly

Dainininkė Mariah Carey daugelį metų svajojo tapti motina, tačiau tai padaryti jai pavyko tik 2011-aisiais, kai žvaigždei jau buvo 41 metai: Cezario operacijos metu į pasaulį atėjo dvyniai Moroccanas ir Monroe.

Dukrą dainininkė pavadino Marilyn Monroe garbei, o sūnui vardą sugalvojo pagal marokietiško stiliaus kambarį, kuriame jai pasipiršo vyras Nickas Cannonas.

Mariah Carey

Quentino Tarantino mūza Uma Thurman, būdama brandaus amžiaus, nebijo ne tik keisti šeimyninio statuso, bet ir susilaukti vaikų. Septynerius metus Uma išgyveno santuokoje su Ethanu Hawke`u (pora susilaukė dviejų vaikų), o praėjusių metų liepą aktorė pagimdė dukrelę Rosalind Arushą Arkadiną Altalune Florence Thurman – Busson, kurios tėtis – finansininkas Arpadas Bussonas.

Uma Thurman

Johno Travoltos žmona Kelly Preston gimdė būdama 48 metų: aktorė savo vyrui padovanojo sūnų Benjaminą, kuris padėjo tėvams išgyventi 16 metų sūnaus mirtį.

Kelly Preston

„Nusivyklusi namų šeimininkė“ Marcia Cross mama tapo prieš savo savo 45-ąjį gimtadienį: 2006 metų rugsėjį aktorė paskelbė apie savo nėštumą, o 2007 metų vasarį susilaukė dvynukių Eden ir Savannah.

Marcia Cross

Kanadiečių superžvaigždė Celine Dion ilgai ir atkakliai mėgino pastoti, kad galėtų padovanoti kūdikį savo vyrui Rene Angelilui, su kuriuo susipažino būdama dar 12 metų (jam tuo metu buvo 38-eri).

1994 metais pora susituokė, o po šešerių metų nesėkmingų bandymų pastoti vienoje reprodukcinės sveikatos klinikoje C. Dion buvo atliktos dvi operacijos, kurios galiausiai padėjo 2001 metais susilaukti pirmagimio Rene Charleso.

2010-aisiais 42 metų dainininkė po dirbtinio apvaisinimo procedūros dar kartą pastojo ir tų pačių metų spalį po Cezario operacijos pagimdė dvynius Eddy ir Nelsoną.

Celine Dion
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)