„Mergaitės vardas Lėja Abramovič. Mama ir dukra jaučiasi gerai. Gimdymas įvyko praėjusį pirmadienį Niujorke“, - pasakojo agentūros pašnekovas.

Kad R. Abramovičiaus draugė gimdys Niujorke prabilta tada, kai vasario viduryje netoli Manhatano prisišvartavo milžiniška milijardieriaus jachta „Eclipse“. Kai kurie stebėtojai iškart ėmė spėlioti, kad laivo pasirodymas prie Jungtinių Amerikos Valstijų krantų susijęs su greitu oligarcho šeimos pagausėjimu.

R. Abramovičiui ir D. Žukovai naujagimė dukra yra antras bendras judviejų vaikas. 2009 metais jiems gimė sūnus Aaronas Aleksandras. Lėja yra septintas 46 metų R. Abramovičiaus vaikas. Buvęs Čiukotkos gubernatorius ir futbolo klubo „Chelsea“ savininkas dar turi penkis vaikus su buvusia žmona Irina.

31 metų D. Žukova yra dizainerė, šiuolaikinės kultūros centro „Garažas“ įkūrėja ir direktorė bei to paties pavadinimo žurnalo vyriausioji redaktorė. Su R. Abramovičiumi ji susipažino 2005 metų vasarį po futbolo klubo „Chelsea“ rungtynių Barselonoje vykusiame vakarėlyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)