„Na kodėl laikome ją stiliaus ikona Rusijoje, jei ji – šimtaprocentinė lietuvė? Lietuvoje ji - stiliaus ikona. Tačiau ji – užsienietė. Man ji labai patinka. Ji – gera draugė, nuostabi moteris. Ji stilinga. Tačiau ji stiliaus ikona – Lietuvoje. Tiesiog ji dažnai lankosi pas mus. Bet tada galima teigti, kad ir Catherine Deneuve pas mus – stiliaus ikona. Bet ji – prancūzė“, – teigė mados istorikas.

Anot jo, praeityje buvo daug aktorių stiliaus ikonų: Greta Garbo, Marlene Dietrich, Audrey Hepburn.

„Man sako – nejaugi tokioje didelėje šalyje tik Renata Litvinova? Atsakau, kad, žinoma, yra ir kitų. Paskui klausia, o tarp vyresnių, kaip antai, Gurčenko? Na, Gurčnko mirė. Maja Pliaseckaja? Ji daugiau laiko gyvena užsienyje, nei Rusijoje ir pastaruosius 20 metų aktyviai nedalyvauja šalies gyvenime. Žinoma, ji labai stilinga moteris ir nepaisant amžiaus, nepamirškite, jai beveik 90 m. Tačiau jaunimas jos nemato. <...> Yra ir Ksenija Sobčiak. Tačiau dėl pastarųjų politinių įvykių ji laikinai dingo iš regėjimo lauko. Nežinome, koks šiuo metu jos stilius. Ji lyg ištekėjo, lyg išsiskyrė... Dabar ji – ne toks asmuo, kad būtų stiliaus ikona. <...> Julija Tymošenko tikrai buvo stiliaus ikona Ukrainai. Tačiau žinote, kur ji dabar. O buvo labai efektinga, stilinga ir patraukli, išsipuoselėjusi moteris“, – sakė A. Vasiljevas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)