Nepaisant to, jos visos yra šį tą prasitarusios. Pasitelkęs pačių pigiausių bulvarinių leidinių darbinius pranešimus, svetainės TimeandDate.com atbulinio skaičiavimo sistemą ir žinias apie nėštumo eigą, žurnalo „Vanity Fair“ tinklalapis nustatė planuojamas Kate Middleton, Kim Kardashian, Jessicos Simpson, Penelope Cruz ir Jennos Dewan-Tatum gimdymo datas bei paleido laikrodžius, skaičiuojančius iki jų likusį laiką.

Tuo tarpu DELFI skaitytojams siūlome įvertinti žinomiausių šiuo metu nėštukių stilių ir specialiame balsavime karūnuoti pačią pačiausią!

Kembridžo kunigaikštienė Catherine

Spėjama gimdymo data: liepos 15 d.

Buvusi panelė Middleton, kurią hyperemesis gravidarum – rytinis pykinimas, paguldęs į ligoninę Londone, privertė prisipažinti, jog laukiasi, taip pat buvo priversta atskleisti ir gimdymo mėnesį, kad numalšintų gandus dėl savo sveikatos. Sklandant spėlionėms, kad ji taip negaluoja dėl dvynukų, sausio mėnesį Šv. Jokūbo rūmai patvirtino, jog Kembridžo kunigaikštienė turi gimdyti liepos mėnesį ir kad ji laukiasi tik vieno kūdikio. Kaip pasitelkęs savo vaizduotę rašė laikraštis „The Daily Mail“, „turint galvoje, jog kunigaikštienė pastojo praėjusių metų spalį, netrukus po to, kai grįžo namo iš kelionės po pietinę Ramiojo vandenyno dalį, kūdikis turėtų gimti maždaug liepos mėnesio viduryje“.

K.Middleton stilius:

Penelope Cruz

Spėjama gimdymo data: birželio 25-oji

Su savo vyru Javieru Bardemu laukdamasi antrojo vaiko, P. Cruz vengia viešumo. Lygiai taip pat ji elgėsi ir prieš trejus metus, kai laukėsi sūnaus Leonardo. Tačiau vasarį patvirtinusi gandus, jog yra nėščia, P.Cruz kovo viduryje buvo nufotografuota su didžiuliu pilvuku ir atrodanti absoliučiai pritrenkiamai: ji taškėsi Barbadoso bangose, vilkėdama bikiniu. Nors kai kurie tinklaraštininkai spėliojo, kad jos nėštumas galėjo siekti septintą mėnesį, mes manome, kad tai buvo šeštas mėnuo.

Jos stilius:

Kim Kardashian

Spėjama gimdymo data: liepos 8-oji

Tikrai neįtikėtina, kad ji iki šiol neatskleidė savo gimdymos datos: mes jau žinome, kiek ji sveria, kaip šis svoris auga palyginus su Kourtney nėštumo svoriu („Lėčiau! Kur kas lėčiau!“) ir ką jį valgo („Tikrai ne „Taco Bell“ greitą maistą“). Sausio mėnesį per laidą „Today show“, būtent tuo metu, kai vyko realybės šou „Kim and Kourtney Take Miami“ reklamos kampanija, Kim prasitarė, jog tai bus liepos mėnuo.

Jessica Simpson

Spėjama gimdymo data: rugpjūčio 3-ioji

Nors buvo pasirašiusi pelningą kontraktą su „Weight Watchers“ laikytis jų dietų ir demonstruoti, kaip atsikrato antsvorio, priaugto pirmojo nėštumo metu, J. Simpson kur kas greičiau už pirmuosius savo lieknėjimo kadrus paskelbė, jog vėl yra nėščia. „Jis toliau daro man vaikus!“, - apie savo sužadėtinį Ericą Johnsoną sakė J. Simpson. Ar ji ketina saugotis trečiojo nėštumo, kad iškeltų vestuves? „Laikysiu kojas sukryžiavusi“, - pareiškė ji. Žavu! J. Simpson savo antrą nėštumą pirmiausia patvirtino kalėdinėje tviterio žinutėje, o kovą paskelbė, kad laukiasi berniuko. Kadangi būsimo kūdikio lyties negalima įžiūrėti bent iki 13 – 15 nėštumo savaitės, mes manome, kad kūdikis turėtų gimti rugpjūčio pradžioje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)