Paklausta, kaip įsimena savo teksto žodžius, J. Dench televizijos programai „Channel 4 News“ atsakė: „Nežinau, kaip aš įsimenu“.

„Kiekvieną rytą geriu tą stebuklingą dalyką, vadinamą „Eye Q“. Apie jį man prieš daugelį metų pasakė Magdalen koledžo Kembridže direktorius. „O, turėtum tai vartoti, kad pagerintum savo atmintį. Šios piliulės nuostabios“, - sakė jis. Nuo tada jas ir geriu“.

„Žinoma, dabar sunkiau kažką įsiminti. Tai iš tikrųjų kelia klausimą, kaip prisiminti istoriją“, - teigė ji.

„Eye Q“ yra nereceptinis maisto papildas su žuvų taukais, turinčiais daug omega 3 ir omega 6 riebiųjų rūgščių, gerinančių protinę veiklą.

Pernai filmo „Skyfall“ („Operacija „Skyfall“) aktorė atskleidė, kad jai scenarijus skaito dukra Finty, nes ji pati kenčia nuo geltonosios dėmės degeneracijos – su amžiumi susijusios ligos, kuri pažeidžia akies tinklainę. Dėl šios priežasties suprastėjo aktorės regėjimas.

„Nebegaliu skaityti scenarijų, nes turiu bėdų su regėjimu. Man juos skaito kiti žmonės. Tai primena pasakos skaitymą. Dažniausiai tai būna mano dukra, arba mano agentas, arba draugė. Iš esmės man tai patinka, nes sėdžiu ir įsivaizduoju mintyse tą istoriją“, - pasakojo ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)