Pora susitikinėti pradėjo 2012 metų vasarą, tačiau jau rugpjūtį paskelbė nutraukiantys savo santykius. Rugsėjį juos vėl atnaujino, praneša usmagazine.com.

„Liūdna, - apgailestavo poros draugas, tačiau neatmetė galimybės, kad jie vėl gali susitaikyti. - Ne pabaiga tol, kol nėra pabaigos“.

„Ji palieka langą pravertą. Abu jie buvo labai susikoncentravę į darbus“, - pasakojo kitas šaltinis.

Iš tiesų, K. Perry visą dėmesį skyrė trečiojo studijinio albumo įrašymui Los Andžele, o po pernai metais atliktos gerklės operacijos ir su balsu susijusių problemų atsigaunantis J. Mayeris ruošiasi artėjantiems koncertinio turo pasirodymams ir tiesioginiams pokalbiui „Google Hangout“, kuris įvyks šį ketvirtadienį, kovo 21 dieną.

Kai pernai rugsėjį Katy ir Johnas atnaujino santykius, jų neslėpė ir netgi stengėsi, kad jų laimę matytų visi. Dainos „Waiting on the World to Change“ atlikėjas lapkritį apsilankė K. Perry gimtąjį Santa Barbaros miestą, kartu pabuvojo ne viename renginyje.

J. Mayeris, kurio buvusių mylimųjų sąraše yra ne viena gerai žinoma žvaigždė, apie K. Perry sausio mėnesį duodamas interviu televizijos laidai „60 Minutes“ sakė: „Esu laimingas visose gyvenimo srityse“. Anksčiau jis gana triukšmingai skyrėsi su tokiomis žvaigždėmis, kaip Jennifer Aniston, Jessica Simpson ir Jennifer Love Hewitt.

Pernai vasarį užbaigusi savo skyrybas su komiku Russellu Brandu, Katy dar kovo 2 dieną savo laime dalijosi su 34 milijonais savo pasekėjų socialiniame tinkle „Twitter“: „Mano vaikinas vežasi mane į kačiukų prieglaudą. Negaliu sugalvoti tobulesnio šeštadienio“. Tačiau jau pirmadienį, kovo 18 dieną paliktas jos įrašas bylojo, kad gyvenime vėl maišatis: „DĖMESIO: retrogradinio Merkurijaus fazė baigėsi. Ačiū DIEVUI“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)