Skelbiama, kad tarp programišių aukomis tapusių garsių žmonių yra ir aktorius Ashtonas Kutcheris, garsenybė Kim Kardashian, Melas Gibsonas, Donaldas Trumpas, Hulkas Hoganas ir Paris Hilton.

Nuo nusikaltėlių nukentėjo ir JAV politikos elito atstovai: pirmoji šalies ponia Michelle Obama, buvusi valstybės sekretorė Hillary Clinton, viceprezidentas Joe Bidenas, buvusi kandidatė prezidento rinkimuose Sarah Palin ir FTB vadovas Robertas Muelleris (interneto svetainėje buvo paskelbtas minėtojo pareigūno socialinio draudimo numeris, adresas ir kreditinės kortelės duomenys).

Pareigūnų teigimu, nemenka dalis internete paskelbtų kreditinių kortelių duomenų buvo atnaujinti kovo pradžioje.

Tinklalapio, turinčio ir savo paskyrą socialiniame tinkle „Twitter“, anot pareigūnų, adreso priesaga susijusi su Rusija. Be to, svetainėje skelbiamas užrašas, bylojantis: „Jeigu tiki Dievo stebuklais, turėtų rūpėti, ir ką turi parengęs Šėtonas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)