Mokytojas (The Master)
„Mokytojas“ yra tiems, kas norėtų pamatyti filmą, kuris, anot T. Ramanausko, bus klasika po 20 metų.

"Scientologijos ar panašių sektų gimimo fragmentai sumišę su asmeniniu pasiklydimu P.T.Andersono filme pilni niuansų ir ryškių charakterių. Jei apdovanojimuose būtų bent kiek teisybės, Joaquino Phoenixo rankos šildytų geriausio aktoriaus "Oskarą", - neabejoja jis.

Antrasis "Kino pavasaryje" ypatingo dėmesio vertas filmas yra „Apsimetėlis“. 

Apsimetėlis (The Imposter)
Dokumentinis ir neįtikėtinas filmas apie istoriją, nutikusią Teksase. Šeima, kuri prarado sūnų, po kelių metų sulaukia skambučio nuo jo iš Ispanijos. Tiesa, jis kalba su akcentu ir niekaip neprimena pradingusiojo. Ir tai tik pradžia.

Trečioji juosta, kurią rekomenduoja kino žinovas, yra „Be ryšio“, idealiai atitinkanti turinį.

Be ryšio (Wrong)
"Jei nuo visų logiškų ir nuspėjamų filmų bloga ir dar mėgstate "Monty Python", bus iš ko juoktis: dingsta šuo, ir šeimininkas ima bendrauti su juo telepatiškai. Tai pati normaliausiai scena pasiutusio prancūzo Quentin Dupiex (Mr Oizo) filme", - sako T. Ramanauskas.
Kino kritikas internete taip pat patalpino sudarytą žaismingą specialią lentelę, kur rekomenduoja pasižiūrėti ir daugiau "Kino pavasario filmų". Jo manymu, vertas dėmesio kino festivalio juostas jis aprašė su savo komentarais bei pastebėjimais.
T.Ramanausko rekomendacijos
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)