Taip pat ji neslėpė, jog vieną rytą jųdviejų lovoje užtiko besimylinčius D.Bovie ir Micką Jaggerį.

Moteris papasakojo apie buvusio vyro priklausomybes, kovą su depresija ir polinkį į neįprastus sekso žaidimus.

63 metų Angie ir D.Bowie susipažino šeštajame dešimtmetyje. Moteris teigia, jog tai ji pasiūlė atlikėjui susikurti originalų įvaizdį, rengtis moteriškais drabužiais.

Pora susituokė 1970 metų kovą, tačiau vestuvės galėjo ir neįvykti. Davidas Bowie į šventę vėlavo dėl to, jog naktį audringai šėlo su kompanija.

"Naktį prieš vestuves mes su vienu draugu nuėjome pavakarieniauti, o vėliau trise praleidome naktį lovoje. Atsibudę pastebėjome, kad vėluojame į vestuves. Vos vos į jas suspėjome. Tačiau aš jau tada žinojau, kad santuoka - didžiulė klaida. Piršdamasis Davidas man sakė, kad manęs nemyli", - atsiminimais dalijosi buvusi žvaigždės žmona.

Ji sako, kad net ir susituokus, teko stebėti, kaip Davidas mylisi su viskuo, kas juda: "Per pirmas šešias savaites jis sugulė su 14 žmonių. Kadangi aš tuokdamasi žinojau, jog manęs nemyli, negalėjau tikėtis, jog jis bus ištikimas. O ir laikmetis buvo toks, kai madoje - laisva meilė.

1973 metais vieną rytą Angie užtiko Davidą lovoje su Micku Jaggeriu. "Jie lovoje buvo nuogi. "Atidariusi duris mandagiai pasisveikinau ir paklausiau, ar berniukai norėtų pusryčių. Taip pat pasiteiravau, ar jie gerai praleido naktį. Tačiau jie buvo tokioje ekstazėje, kad negalėjo prabilti", - sakė Angie.

Jos teigimu, D. Bowie buvo užsibrėžęs tikslą permiegoti su visais didžiausiais scenos konkurentais.

Tuo metu atlikėjas kovo su priklausomybėmis nuo kokaino ir heroino. 1971 metų gegužę porai gimė sūnus Duncanas Haywoodas Zowie Jonesas. Šiuo metu jis sėkmingas kino filmų režisierius Duncanas Jonesas.

Dabar D. Bowie jau dvidešimt metų yra susituokęs su modeliu Iman, tačiau Angie įtaria, jog buvęs vyras vis dar turi neįprastų seksualinių įpročių.

"Kai Davidas ir Iman nusipirko butą Niujorke, ten buvo padarytas specialus remontas. Įėjimas į apartamentus yra vienas, tačiau viduje du atskirti butai. Tai buvo padaryta tam, kad Davidas turėtų privatumo", - sakė Angie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)