Kūdikio besilaukianti Kembridžo hercogienė tiesiog švytėjo tarp kitų svečių, šeštadienį, kovo 2 dieną dalyvavusių Šveicarijoje vykusiose L. Bechtolsheimer ir sportininko Marko Tomlinsono vestuvėse.

31 metų K. Middleton į Šveicarijos Alpėse esančią koplyčią atvyko su vyro broliu princu Harry. Trisdešimtmetis jos sutuoktinis princas Williamas tuo metu jau buvo ceremonijos vietoje, mat turėjo atlikti pabrolio pareigas.

Apvalėjantis hercogienės pilvukas buvo paslėptas po kreminiu paltu, puoštu rudos spalvos kailiu. Prie drabužio buvo priderinta ruda „Lock & Co“ skrybėlaitė bei „Max Mara“ suknelė, „Emmy“ batai, „Annoushka“ perlų vėrinys ir taip pat „Emmy“ rankinė. Vienu momentu K. Middleton buvo pridėjusi ranką prie vis didėjančio pilvo.

Jaunavedžiams išeinant iš bažnyčios, hercogienė su kitais svečiais „mėtė baltus konfeti ir džiaugsmingai juokėsi“, pasakojo „Us Weekly“ šaltinis.

Hercogas ir hercogienė, su M. Tomlinsonu žaidę polo nuo pat paauglystės, į Šveicariją atvyko kovo 1 dieną. Įsikūrę, sutuoktiniai kartu su princu Hary išėjo pasivaikščioti Šveicarijos Alpių šlaitais. Liepą pirmagimio susilauksianti K. Middleton buvo nufotografuota besijuokianti draugų būryje .

Praėjusios savaitės pradžioje hercogienė buvo pastebėta apsiperkanti „Topshop“ parduotuvėje Londone. Čia ji įsigijo žavią gėlėtą suknelę, kainuojančią vos 37 svarus (apie 150 litų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)