22 metų aktorė vasario 27 dieną buvo nufotografuota atokvėpio valandėlę, kurią su drauge leido savo viešbučio kambario balkone. Merginos mėgavosi vynu, nuoširdžiais pokalbiais ir vaizdu į vandenyną. Vienoje nuotraukoje įamžinta, kaip draugės iš širdies glėbesčiuojasi.

O taip aktorė atrodo ant raudonojo kilimo:

„Oskarų“ šventėje J. Lawrence visus žavėjo „Dior“ suknele ir itin moterišku įvaizdžiu. O Havajuose leido skleistis natūraliam grožiui, atsisakė bet kokių makiažo priemonių bei pasirinko itin patogią ir jaukią aprangą.

„Oskarų“ šventėje aktorė sakė, jog nedelsiant vėl grįš į filmavimo aikštelę, kur kurs neįtikėtino populiarumo sulaukusios juostos „Bado žaidynės“ tęsinį: „Filmui man perdažys plaukus, o ryt ryte išskrendu į Havajus. Dirbsime ten dvi savaites. Nieko neperfilmuojame iš naujo, tiesiog kai kurių scenų dar nebuvome baigę“.

Atrodo, kad net ir darbų sūkuryje J. Lawrence randa laiko ir poilsiui.

„Lankausi pas asmeninį trenerį, žiūriu televizorių. Kartais turiu pasimatymą su buteliu vyno“, - „US Weekly“ sakė aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)