Atlikėjas paskelbė filmuką, sudarytą iš medžiagos, paimtos iš poros jungtuvių, pirmųjų vestuvių metinių vakarėlio ir R. Williamso šėlionių savo namų Los Andžele sode. Filmuke skamba dainininko kūrinys „Soul Transmission“.

Filmuką sukūrė R. Williamso svainis Dylanas. Tai buvo jo dovana jaunajai šeimai ir savotiška dainos iš naujausio atlikėjo albumo reklama.
Minutės trukmės filmuke Robbie ir Ayda stovi prie altoriaus, dainininkas braukia laimės ašarą nuo žmonos skruosto. Vėliau porelė žaismingai šoka savo vestuvių puotoje. Filmuke įamžinta, ir kaip ką tik vedęs dainininkas bendrauja su šventės, Los Andžele vykusios 2010 metais, svečiais. Taip pat nufilmuotas ir R. Williamso pasivažinėjimas BMX dviračiu poros namuose.

Savo tinklaraštyje 39 metų dainininkas rašė: „Mano pakvaišęs ir itin mylimas svainis nuolat ką nors filmuoja. Jis filmavo mūsų vestuvių dieną ir pirmųjų vestuvių metinių šventės akimirkas. Mes su Ayda niekad nerandam laiko peržiūrėti jo medžiagos. Tačiau šį kartą Dylanas į filmuką įkomponavo jam patikusią mano dainą „Soul Transmission“. Mums šis filmukas buvo labai maloni staigmena. Man jis labai patiko, norėjau juo pasidalinti, todėl vieną rytą savo sode truputį pažiopčiojau ir štai jums rezultatas. Linkiu pasidžiaugti mūsų diena taip pat nuoširdžiai, kaip tai darėme mes. Visą filmuką galėsite pamatyti jau kitą savaitę“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)