Dainos „I'm Outta Love“ atlikėja Londone turėjo pasirodyti jau balandžio 6-ąją dieną, tačiau visus koncertus teko atšaukti dėl pavojingos ligos.

Paskutinį kartą dainininkė koncertavo 2012 metų gruodį Leipcige, Vokietijoje.

Įraše socialiniame tinklalapyje „Facebook“ teigiama: „Anastaciai antrą kartą diagnozuotas krūties vėžys. 2003 metais dainininkė ligą įveikė. Dėl ligos ji priversta atšaukti visus koncertus, gastroles ir keliones.“

„Jaučiuosi labai blogai, turėdami nuvilti savo mylimus gerbėjus, kurie laukė gastrolių „It's A Man's World Tour“. Man tiesiog plyšta širdis, kad turiu juos nuvilti“, - teigia pati dainininkė.
Kai pirmą kartą dainininkė susirgo krūties vėžiu, jai buvo atlikta operacija, teko atlaikyti chemoterapiją.

Skelbiama, kad Anastacia ketina ir toliau kurti ir įrašinėti dainas naujams albumui bei tikisi kuo greičiau grįžti į sceną.

Praeitais metais atlikėja kartu su Gary Barlow, Louisu Walshu ir Tulisa teisėjavo laidoje „X Factor“ Jungtinėje Karalystėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)