Švelniai parausvinti skruostai, tamsiu kontūru išryškinta akių linija, natūralaus rausvumo ar šviesiai rusvi lūpų dažai, blizgis – taip veidus puošė dauguma garsių moterų, susirinkusių į itin svarbią „Oskarų“ apdovanojimų ceremoniją.

Reese Witherspoon, Charlize Theron ir Naomi Watts

Garsiso aktorės nusprendė makiažu ne koreguoti savo veido bruožus, o paprasčiausiai juos išryškinti. Natūralus makiažas veidą padaro dar skaistesniu, jį atjaunina. Nuo šiol švelniai rožinės spalvos skaistalai ir blizgesys, tik paryškinsiantis lūpų atspalvį, turėtų atsirasti ir tavo kosmetinėje.

Žymios aktorės dėl įmantrių šukuosenų, regis, nesuko galvos: Adelės plaukai buvo suformuoti į įprastą, jau kiek pabodusią šukuoseną, trumpaplaukė Anne Hathaway išliko ištikima tvarkingų plaukų įvaizdžiui, Jennifer Aniston jau daugelį metų įprastai viešumoje pasirodo paleistais tiesiais plaukais. Tik kai kurios vakaro viešnios rinkosi elegantiškas garbanas ar šiuo metu ypač madingą kuodelį.

Catherine Zeta-Jones, Jennifer Garner ir Zoe Saldana

Pabrėždamos vakaro aprangos kodo eleganciją „Oskarų“ damos segėjo ilgus, kabančius auskarus, kurių dauguma sukomponuoti iš brangakmenių.

Jennifer Hudson, Naomie Harris AFP ir Kelly Rowland

Nuotraukos: AFP, Reuters agentūrų