Pasirodo, kad jos įtaka šioje srityje nei kiek nesumenko. Antradienį, vasario 19 dieną, būsimoji mama antrą kartą šiais metais dalyvavo oficialiame renginyje ir jame pasirodė vilkėdama elegantišką „MaxMara“ susiaučiamą suknelę.

To pakako, kad apvalėjantį hercogienės pilvuką dailiai pridengusi suknelė būtų išparduota vos per kelias valandas.

Turint omenyje K. Middleton efektą ir pilkos suknelės kainą (ji
parduotuvėse kainavo apie 500 litų), visiškai nenuostabu, kad madai neabejingos moterys išgraibstė puikiai atrodančią „MaxMara“ drabužį vos tik jį pamačiusios. Nors Kembridžo hercogienės nėštumas pamažu tampa matomu, akivaizdu, kad moterys į tamsiaplaukę būsimą mamą vis dar žiūri kaip į stiliaus ikoną.

Ką daryti, jeigu nepatekote tarpo tų laimingųjų, stebinčių kiekvieną karališkosios šeimos žingsnį ir spėjusių įsigyti K. Middleton pademonstruotą „MaxMara“ suknelę? Dauguma prekės ženklų garsenybių dėvėtus modelius siuva pakartotinai, tad vilčių prarast nereikėtų.

Pavyzdžiui, „Issa“ pasiuvo net dvi garsiosios hercogienės mėlynos sužadėtuvių suknelės partijas, įskaitant ir būsimai mamai tinkančią versiją. Tad visiškai įmanoma, kad „MaxMara“ padarys tą patį.

Jeigu to padaryti visgi nepavyks, kalendoriuose reikėtų pasižymėti kitą K. Middleton oficialų pasirodymą – kovo 5 dieną ji pasirodys su dar vienu puikiu rūbu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)