Šioje, pagal tikrus faktus sukurtoje juostoje pasirodys ir kadaise su pačiu Cristiano Ronaldo draugavusi gražuolė, Anglijos aktorė ir modelis Gemma Atkinson, suvaidinsianti vieną amerikiečių studentų.

Artėjant kraują stingdančio filmo premjerai, kviečiame iš arčiau susipažinti su šia, ne vieną širdį pavergusia 28-erių brite.

Aktorės ūgis 175 cm.

G.Atkinson yra didelė lengvojo kultūrizmo (angl. fitness) mylėtoja. Į sporto salę ji eina dukart per dieną.

Aktorė dusyk per savaitę lanko kikbokso treniruotes.

G.Atkinson yra susitikinėjusi su futbolo žvaigžde Cristiano Ronaldo. Vėliau ji buvo susižadėjusi su kitu sportininku, Anglijos futbolininku Marcusu Bentu, tačiau jiedu galiausiai išsiskyrė.

Gemma svajoja suvaidinti panašiame veiksmo trileryje kaip 2012-ųjų Steveno Soderbergho „Melori Kein. Prarasta kontrolė“ (angl. „Haywire“) ir istorinėje dramoje.

Aktorė išgarsėjo suvaidinusi Lizą Hanter paaugliams skirtoje muilo operoje „Hollyoaks“, kuri buvo rodoma per britų kanalą „Channel 4“.

Populiariuose vaizdo žaidimuose „Command & Conquer: Red Alert 3“ G.Atkinson atliko leitenantės Evos McKenna vaidmenį.

Britų komiškos repo grupės „Goldie Lookin Chain“ singlo „R‘n‘B“ vaizdo klipe G.Atkinson vaidino vyrukų simpatiją.

G.Atkinson 2006-aisiais ir 2007-aisiais dalyvavo tokiuose realybės šou kaip „I'm A Celebrity... Get Me Out of Here!“, „Celebrity Weakest Link“, „Celebrity MasterChef“ ir „Soapstar Superstar“. Pastarajame jai teko ir dainuoti.

Jacko Osbourne‘o laidoje „Adrenaline Junkie“ G.Atkinson pademonstravo, kad yra bebaimė – mergina ne tik šoko su guma ir su parašiutu, skrido su sklandytuvu, bet ir plaukiojo drauge su baltaisiais rykliais.

2006-ųjų pradžioje G.Atkinson pasidarė krūtinės didinimo operaciją, dabar jos liemenėlės dydis – 34E.

Aktorė yra nusifotografavusi seksualiose tokių žurnalų kaip „FHM“, „Maxim“, „Zoo“ ir kitų fotosesijose, taip pat išleidusi ne vieną gundantį kalendorių.

Pasak G.Atkinson, svarbiausia norint pasijusti seksualiai – pasitikėjimas savimi.

Gražiausios moterys aktorės nuomone yra: Halle Berry ir Charlize Theron. Po jų – Carmen Electra ir Natalie Portman.

„FHM“ seksualiausių moterų šimtuke G.Atkinson debiutavo 2006-aisiais, užėmusi 32-ąją vietą.

Aktorė ir modelis reklamavo tokius apatinio trikotažo prekės ženklus kaip „La Senza“ ir „Ultimo“.

2007-ųjų rugsėji G.Atkinson dalyvavo 5 kilometrų labdaringame bėgime, skirtame kelti sąmoningumą apie krūties vėžį, vėliau prisijungė prie įvairių projektų, susijusių su krūties vėžiu ir vėžiu sergančiais paaugliais, kone kasmet dalyvauja labdaros bėgimuose, skirtuose rinkti lėšas ligoninėms.

Vienas mėgstamiausių aktorės filmų – 1983-ųjų „Žmogus su randu“.

2007-aisiais Gemma buvo vienu „Tour de France“ reklaminių veidų.

Informacija apie nelaimę, pagal kurią sukurtas filmas „Diatlovo perėja: dingusi ekspedicija“

Diatlovo perėjos incidentas arba Diatlovo turistinės grupės žūtis – skaudi tragedija įvykusi Šiaurės Uralo kalnuose 1959-aisiais. Numanoma įvykio data – naktis iš vasario 1-osios į 2-ąją, kai nežinomomis ir paslaptingomis aplinkybėmis Cholatčachlio (mansių kalba – Mirusiųjų) kalno papėdėje žuvo 23-ejų Igorio Diatlovo vadovaujama turistų grupė.

Dešimties patyrusių slidininkų ir keliautojų ekspediciją (vienas dėl kojos skausmų žygio netęsė ir dėl to išgyveno) sudarė daugiausia Uralo politechnikos studentai, jų kelionės tikslas – Ortoteno kalnas, nutolęs nuo nelaimės vietos 10 km į šiaurę. Prieš pat lemtinguosius įvykius I.Diatlovas su bendražygiais dėl pablogėjusių oro sąlygų ir pūgos buvo priverstas sukurti stovyklavietę nenumatytoje vietoje – Cholatčachlio pašlaitėje. Į sutartą vietą, Vižajaus miestą ne vėliau kaip vasario 12 dieną grįžti turėję turistai taip ir nepasirodė. Po dviejų savaičių paiešką pradėjusių kolegų ir artimųjų laukė kraupūs radiniai. Dalis keliautojų buvo rasti sušalę ir išrengti, kiti – su tokiomis traumomis, kurių negalėtų sukelti nei žmogus, nei žvėris. Vienai merginai buvo išrautas liežuvis, kone visi atrodė sužeisti tarsi gynęsi, kai kurie apdegę. Ant rastųjų kūnų buvę drabužiai buvo kiek radioaktyvūs. Nors sovietmiečiu šią istoriją buvo siekta nuleisti tylomis, žinia apie mįslingą 9 žmonių mirtį pasklido per visą pasaulį ir kelia diskusijas iki šiol. Pagal mansių legendą netoli Cholatčachlio kalno (tikėtina, dar Pasaulio tvano laikais) mirė devyni mansiai. Taip pat netoli šios vietos aviakatastrofose žuvo devyni žmonės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)