56 metų parduotuvės savininkė Ulrike Jackson susipažino su P. Middleton ir palaimino poros draugystę, rašo hellomagazine.com.

„Mes labai džiaugiamės, - savo namuose sakė ji žurnalistams. – Jie yra laimingi ir tai svarbiausia. Jeigu mano vaikai laimingi, tuomet laiminga ir aš. Taip, jie atrodo labai laimingi – jiems tai geriausias atsakymas, ar ne?“.

Paklausta apie pažintį su Pippa, ponia Jackson pridūrė: „Turiu pasakyti, kad ji absoliučiai žavinga. Tai tiesa, neturiu daugiau ką pridurti. Mes visi labai džiaugiamės“.

35 metų Nico Jacksonas – išvaizdus biržos makleris – buvo pastebėtas susikibęs už rankų su Pippa per jos atostogas Mastike.

Pobūvių planuotoja šioje Karibų jūros saloje atostogavo kartu su savo seserimi, Kembridžo kunigaikštiene Kate Middleton ir svainiu, princu Williamu. Karibuose ilsėjosi ir Carole bei Michaelas Middletonai. Tai reiškia, kad Nico taip pat gavo Pippos šeimos palaiminimą. Karališką patvirtinimo antspaudą uždėjo ir Williamas su Kate.

Artimi Pippos bičiuliai pasidalijo nuomone apie naują jos romaną. „Nico yra kilęs iš visiškai kitokios aplinkos negu kiti Pippos vaikinai. Tačiau jis niekuo jiems nenusileidžia“, - sakė vienas draugas.

„Jis aukštas, išvaizdus ir turi pačias nuostabiausias veriančias mėlynas akis. Jis neįtikėtinai charizmatiškas ir išsiskiriantis iš minios. Jis tikrai geras laimikis. Visi jam pritaria“.

Ulrike ir 64 metų Martynas Jacksonas išvaizdųjį sūnų užaugino 200 tūkst. svarų vertės XIX a. stiliaus name Folkstoune, Kento grafystėje. Sutuoktiniams šioje vietovėje priklauso viena slidinėjimo įrangos ir sportinės aprangos parduotuvė.

Šiuo metu Pippa ir Nico laiką leidžia Šveicarijos slidinėjimo kurorte Zermate. Namelių nuomos įmonė „Mountain Exposure“ socialiniame tinkle „Twitter“ patvirtino mačiusi įsimylėjėlius, rašydama: „Po Zermatą vaikštinėja Pippa Middleton. Tikėkimės, kad jai patinka sniegas!“.

Kol neatostogauja su Pippa, Nico daro sėkmingą biržos maklerio karjerą banke „Deutsche Bank“. Susitikinėdamas su viena geidžiamiausių Didžiosios Britanijos nuotakų, jis, regis, jau investavo į vertingą turtą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)