Šeimos pagausėjimo laukiantys 31 metų Kembridžo hercogienė ir metais jaunesnis princas Williamas atostogauja prabangioje viloje. Poilsis čia per savaitę atsieina apie 77 tūkstančius litų.

Seišelių salose po 2011 metų balandį įvykusių vestuvių medaus mėnesį leidusi pora prieš kelias dienas išskrido į Mustique salą, kur prisijungė prie čia jau atostogaujančių Kembridžo hercogienės tėvų Carole ir Michaelo Middletonų.

Karališkosios poros atostogų vilai priklauso panoraminis baseinas, žaidimų kambariai ir privati terasa. Po pirmaisiais nėštumo mėnesiais kamavusio stipraus rytinio pykinimo jau atsigavusi K. Middleton per atostogas kartu su vyru pasirengusi pasilinksminti. Pora trečiadienį, vasario 6 dieną, planuoja užsukti į „Basil's Bar“ vyksiantį smagų vakarėlį.

Karališkosios poros pirmagimis pasaulį išvysti turėtų liepą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)