Tinklalapis rašė, kad J. Bieberis ir L. Twistas per Naujuosius metus buvo apsistoję viešbutyje „Four Seasons“, kai L. Twistas sėdo į „Ferrari“ pasivažinėti 405-uoju greitkeliu ir buvo sustabdytas Kalifornijos kelių patrulio. Kol policija tikrino L. Twisto dokumentus, kitas vairuotojas partrenkė ir mirtinai sužalojo įvykio vietoje fotografavusį paparacą.

Dabar paaiškėjo, kad išvažiuodamas iš viešbučio „Four Seasons“, L. Twistas sugebėjo taip apgadinti automobilį, kad už jo remontą teks pakloti nuo 8 tūkst. iki 10 tūkst. dolerių (nuo 20 tūkst. iki 25 tūkst. litų). Tai gana neįtikėtina, nes išvažiavime iš viešbučio nematyti jokių slaptų pavojų.

Nepaisant to, šaltiniai tmz.com sakė, kad viešbutis sutiko apmokėti „Ferrari“ remonto sąskaitą, kad išsaugotų naudingus santykius su J. Bieberiu.

Tarsi jis pats neturėtų pinigų... Beje, kodėl sąskaitos neapmoka L. Twistas?

„Four Seasons“ atstovai šiuo klausimu kalbėti nepanoro.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (179)