Žurnalui „Rolling Stone“ ji sakė: „Nusprendžiau, kad būti laimingai man yra svarbiau. Nenoriu, kad kieno nors nuomonė pastotų tam kelią. Net jei tai klaida, tai bus mano klaida. Tiek daug metų prasikankinusi ir pykusi, geriau gyvensiu pagal savo tiesą ir mėginsiu atlaikyti priešiškumą. Aš galiu su tuo susidoroti“.

Pora pirmą kartą išsiskyrė 2009 metais, kai „Grammy“ apdovanojimų išvakarėse Ch. Brownas Rihanną sumušė. Reperis pripažino savo kaltę ir buvo nubaustas šešiais mėnesiais viešųjų darbų. Dar vieneriems metams jam buvo skirta lygtinė bausmė. Rihanna dabar gina savo buvusį vaikiną ir tvirtina, kad jis už savo kaltes jau sumokėjo.

„Jis padarė klaidą ir už savo darbelius jau sumokėjo. Jis brangiai sumokėjo. Žinau, kad tai ne ta vieta, į kurią jis kada nors norėtų sugrįžti. Kartais žmonėms reikia palaikymo ir padrąsinimo, o ne pajuokos ir kritikos“, - sakė dainininkė.

„Kai sudėlioji atskiras detales iš aplinkos, tai nebūna gudriausia dėlionė pasaulyje. Žmonės mato mus kažkur vaikščiojančius, kažkur važiuojančius, studijoje, klube, ir mano, kad žino. Tačiau dabar viskas yra kitaip. Dabar nebeturime to tipo argumentų. Mes vertiname vienas kitą. Tiksliai žinome, ką dabar turime, ir nenorime to prarasti“, - pridūrė ji.

Gandai, kad pora vėl susiėjo draugėn, sklandė jau kelis mėnesius. Praėjusių metų rugsėjį per MTV vaizdo muzikos apdovanojimų ceremoniją buvo nufotografuota, kaip Ch. Brownas ir Rihanna bučiuojasi ir glėbesčiuojasi.

Užuominų, kad pora vėl susitikinėja, buvo galima aptikti net jos dainos „Nobody`s Business“ žodžiuose: „Visuomet būsi mano, dainuok tai pasauliui. Visuomet būk mano berniukas, aš visuomet būsiu tavo mergina“.

Tuo tarpu Ch. Brownas šią savaitę vėl sukėlė kontraversiją, kai susipešė su Franku Oceanu ir savo „Instagram“ paskyroje prilygino save Jėzui. Kilus visuomenės pasipiktinimui, paskyra tapo privati.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)