"Esame laimingi galėdami pranešti, jog mums sausio 22 dieną gimė Milanas Pique Mebarakas", - rašė dainininkė.

Ligoninės atstovai patvirtino, kad tiek mama, tiek sūnus yra sveiki.

Dar antradienio rytą dainininkė gerbėjų "Twitter" paprašė drauge pasimelsti "šią svarbiausią mano gyvenimo dieną".

Spaudoje pasirodė gandų, jog atlikėja net neketina gimdyti natūraliai, jai suplanuota Cezario pjūvio operacija, o gimdymo metu budės plastikos chirurgas, kuris padarys, kad randas po operacijos būtų kuo mažiau pastebimas.

"Kaip ir jo tėvas, mažylis nuo pat gimimo yra "FC Barcelona" narys", - sakoma atlikėjos svetainėje anglų, ispanų ir katalonų kalbomis paskelbtame pranešime.

Prie privačios ligoninės, kur gimdė atlikėja, susirinko daug reporterių, paparacių ir smalsuolių. Klinikoje be G.Pique buvo ir Shakiros tėvai.

G.Pique buvo vienintelis vyras operacinėje, išskyrus naujagimį. Šakira, anot žiniasklaidos, pageidavo, kad ja rūpintųsi moterys medikės.

Jos esą pasirašė "tylos sutartį", kad visuomenę pasiektų tik oficialios detalės apie kūdikio gimimą.

Sklando gandai, kad tėvai norėjo, jog jų pirmagimis gimtų vasario 2-ąją. Šią dieną gimtadienius švenčia ir Shakira, ir G. Pique.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)