31 metų karališkosios šeimos atstovė gimdyti turėtų liepos mėnesį. Ji tikisi, kad pasąmonės terapija padės jai įveikti šį negalavimą ir ji vėl galės mėgautis sveiku maistu.

Kembridžo hercogienės, kuri iki santuokos buvo žinoma kaip Kate Middleton, draugė Jessica Hay Australijos žurnalui „New Idea“ sakė: „Kate vis dar žiūrėdama į maistą jaučia pykinimą. Ji jaučiasi taip, kaip maistu apsinuodijęs žmogus, kurio skrandis susitraukė. Jai labai sunku suvalgyti visą patiekalą, Kate pasisotina labai greitai. Hipnoterapija padeda atsikratyti bet kokių su rytiniu pykinimu susijusių neigiamų minčių apie maistą ir pakeičia jas potraukiu sveikam ir maistingam maistui“.

Jessicos teigimu, Catherine maitinasi sveiku maistu, renkasi užkandžius su avokadais, uogomis bei brokoliais. Be to, ją nuolat globoja artimieji.

„Apskritai, Catherine yra labai laiminga. Šalia jos dažnai būna šeima ir Williamas, tad jie, nepaisant tokios sunkios pradžios, pagaliau pradeda mėgautis nėštumu“, - tvirtina J. Hay.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)