Juosta buvo pripažinta publikos mylimiausiu filmu, geriausiu veiksmo filmu, geriausia kino frančize, o jos žvaigždės Jennifer Lawrence, Chrisas Hutchersonas ir Liamas Hemsworthas įvertinti kaip publikos numylėtiniai didžiuose ekranuose. J. Lawrence taip pat pripažinta geriausia aktore ir „herojiškumo veidu“.

„Ačiū, kad mylite kiną taip pat stipriai kaip ir mes“, - sakė J. Lawrence, kuri už darbą juostoje „Silver Linings Playbook“ („Optimisto istorija“) greičiausiai bus nominuota ir „Oskarui“.

Ceremonijos Los Andžele metu dainininkė Kary Perry atsiėmė tris apdovanojimus. Savo numylėtinius muzikos, kino ir televizijos srityse renka patys amerikiečiai. Dainininkė pripažinta geriausia atlikėja ir geriausia popatlikėja. Apdovanojimą pelnė ir K. Perry muzikos klipas dainai „Part of Me“.

Geriausia televizijos komedija pripažinta „The Big Bang Theory“ („Didžiojo sprogimo teorija“). Gerbėjai be apdovanojimo nepaliko ir mistinio serialo „Supernatural“ („Išrinktieji“) – jis pripažintas geriausiu iš visų mokslinės fantastikos serialų. Geriausia nauja televizine komedija amerikiečiai išrinko „The New Normal“, o geriausi draminiu serialu „Grey‘s Anatomy“ („Grei anatomija“).

Atlikėja Taylor Swift buvo pripažinta geriausia kantri stiliaus atlikėja.
„Ačiū, kad jums svarbus mano naujausias albumas ir aš pati“, - atsidėkojo dainininkė.

Apdovanojimų akimirkos:

Mylimiausiu aktoriumi amerikiečiai pripažino Robertą Downey Jr. Emma Watson įvertinta kaip geriausia dramos aktorė, o vaikinų grupė „The Wanted“ pripažinti geriausiais debiutuojančiais atlikėjais. Geriausiais televizijos dramos aktoriais, amerikiečių nuomone, tapo Ellen Pompeo ir Nathanas Fillionas. Geriausiais komedijų aktoriais pripažinti Adamas Sandleris ir Jennifer Aniston. Geriausia grupe amerikiečiai išrinko „Maroon 5“.

Serialo „Glee“ („Choras“) žvaigždės Lea Michele ir Chrisas Colferis ir vėl pripažinti geriausiais televizijos komedijos aktoriais. Abu nuoširdžiai dėkojo savo gerbėjams.

Ellen DeGeneres atsiėmė jau 13-ąjį savo karjeroje mylimiausios televizijos laidos vedėjos apdovanojimą.

„Dabar 2013 metai ir tai mano tryliktoji „People‘s Choice Award“ statulėlė. Viskas vyksta taip, kaip ir pranašavo majai. Bent jau kai ką jie tikrai atspėjo“, - atsiimdama apdovanojimą sakė televizijos laidų vedėja.

Aktorė Sandra Bullock atsiėmė tik šiais metais įsteigtos nominacijos apdovanojimą – už palankiausiai amerikiečių įvertintą humanitarinę veiklą. „Oskaro“ laureatė buvo pagerbta už filantropines pastangas ir labdarą.
„Tikrai nesikuklinu sakydama, jog nedarau nieko tokio, ko jūs nedarote kiekvieną dieną“, - atsiimdama apdovanojimą sakė aktorė. Ceremoniją tiesiogiai transliavo CBS.

Ceremoniją antrus metus iš eilės vedė „The Big Bang Theory“ žvaigždė Kaley Cuoco. Renginys prasidėjo vaizdo montažu, kuriame aktorė atsidūrė juostose „Bado žaidynės“ bei „The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2“ („Brėkštanti aušra. 2 dalis“). Vėliau „Gangnam Style“ ritmu ji kovojo su zombiais. Galiausiai vedėja pasirodė scenoje ir paskelbė, jog šiemet už savo mylimiausius kino, muzikos ir televizijos srityse atiduoda net 475 mln. balsų.

Ceremonijoje taip pat pasirodė Alicia Keys, Jasonas Aldeanas ir Christina Aquilera, kuriai buvo įteiktas geriausio balso apdovanojimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)