Filmo „The Words“ („Žodžiai“) žvaigždės pirmą kartą skirtingais keliais po trijų mėnesių draugystės buvo pasukusios 2012 metų kovą. Tačiau tų pačių metų rudenį aktoriai tyliai atnaujino savo romaną, rašo „Us Weekly“.

„Zoe planavo atostogas praleisti Europoje su Bradley ir jo šeima. Jie visi ketino vykti į Paryžių, bet jų santykiai pašlijo, - „The New York Post“ skyreliui „Page Six“ pasakojo vienas šaltinis. – Zoe Naujuosius metus pasitiko su draugais Majamyje“.

Prieš Naujuosius metus 34 metų Z. Saldana išvyko į Floridą. Vienas šaltinis iš vidaus aplinkos „Us Weekly“ teigė, kad pora aiškinosi santykius ir buvo atsidūrusi ties išsiskyrimo riba. Floridoje, šaltinio teigimu, „šalia Zoe buvo visa šeima, kuri Majamyje ją labai globojo“.

„Jeigu Zoe ir liūdėjo dėl išsiskyrimo su Bradley, ji to neparodė“ – „Page Six“ sakė vienas liudininkas. Aktorė restorane „Catch Miami“ mėgavosi privačia vakariene su šeima ir draugais bei linksminosi šalia baseino viešbutyje „The James Royal Palm“.

Z. Saldana 2011 metų lapkritį išsiskyrė su savo ilgamete meile ir sužadėtiniu Keithu Brittonu. Tuo tarpu B. Cooperis prieš romaną su „Star Trek into Darkness“ („Žvaigždžių kelias: tolyn į tamsą“) žvaigžde dvejus metus susitikinėjo su Renee Zellweger ir trumpai draugavo su Olivia Wilde bei Jennifer Lopez. Keturis mėnesius 2006 metų pabaigoje ir 2007 metų pradžioje jis taip pat buvo vedęs aktorę Jennifer Esposito.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)