N. RockNRollas dalį dienos dirba R. Bransono kompanijoje „Virgin Galactic“, kuri kitais metais planuoja pradėti komercinius skrydžius į kosmosą. N. RockNRollas pasiūlė, kad skrydis būtų jo vestuvinė dovana, milijardierius dėdė su džiaugsmu tam pritarė.

Jau 530 žmonių nusipirko 124 tūkst. svarų (521 556 Lt) kainuojančius bilietus. Į kosmosą nori netgi aktoriai Russelis Brandas ir Ashtonas Kutcheris.

Kelionė truks 2 valandas. Keleiviai pakils į 96,5 kilometrų aukštį, patirs nesvarumo būseną.

Aktorė jau yra sakiusi R. Bransonui, kad svajoja apie skrydį į kosmosą.

Rugsėjį R. Bransonas pasakojo: „Ji nori skristi į kosmosą. Nežinau, ar nori kelionės į vieną pusę į Marsą, bet tikrai nori pakilti į kosmosą.“

K. Winslet ištekėjo už trečiojo vyro N. RockNRollo slaptoje ceremonijoje Niujorke. Laimingi sutuoktiniai pranešė draugams ir artimiesiems apie sutuoktuves skambučiu su vaizdu programa „Skype“.

N. RockNRollo įbroliams Otto ir Ludo artimas šaltinis teigė, kad N. RockNRollas paskambino įbroliams vėlai vakare programa „Skype“: „Nedas jiems paskambino „Skype“ ir paklausė: „Gal norėtumėte pakalbėti su mano žmona?“ ir stumtelėjo priešais švytinčią, besijuokiančią Kate. <...> Jie laimingi.“

Sutuoktiniai apsikeitė žiedais iš platinos su mažyčiais deimantais. Šaltinio teigimu, pora užsisakė žiedus lankydamiesi Honkonge. Žiedai kainavo po 250 tūkst. svarų (1 mln. Lt).

Jaunavedžiai ketina surengti pobūvį artimiesiems ir artimiausiems draugams Nekerio saloje.

N. RockNRollas krito K. Winslet į akį, kai ji 2011 m. rugpjūtį su vaikais Joe ir Mia viešėjo pas R. Bransoną Karibų saloje. Tada į namą trenkė žaibas ir kilo gaisras. Aktorė drąsiai išvedė 90 m. Eve iš degančio pastato.
K. Winslet buvo ištekėjusi už Jimo Threapletono ir Samo Mendeso.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją