Per tris dienas Maskvoje Lady Gaga su kompanija apsilankė keliuose naktiniuose klubuose ir kaip reikiant pašėlo.

Koncerto organizatoriai nuo kojų nusivarė, kol rado žvaigždės norus atitinkančių naktinių klubų, kuriame butų šokamas striptizas.

Pirmą vakarą Lady Gaga pasirinko klubą „KM 19“. Pasirodo, jį mėgsta Stevenas Seagalas ir Patricia Kaas, kai atvyksta į Maskvą.

Kaip pasakojo klubo darbuotojai, Lady Gaga su draugais išbuvo klube dvi valandas. Jie gėrė šampaną „Crystal“ ir grožėjosi dailiais šokėjų kūnais.

Kitą dieną draugija norėjo apsilankyti klube „911“, bet dėl kamščių nepateko.

Tada Lady Gaga su draugas apsilankė seniausiame Maskvos striptizo klube „Rasputin“. Tiesa, pabuvo ten vos 10 min., o paskui spjovė į kamščius ir visgi nutarė apsilankyti klube „911“.

„Life Showbiz“ korespondentai gavo sensacingų Lady Gagos pasilinksminimų įrodymų – vienoje nuotraukoje ji laiko striptizo šokėjos liemenėlę, o kitoje matyti, kaip su šokėjomis linksminasi vienas dainininkės draugas.

Kadrai, kuriuose įamžinta Gaga, besimėgaujanti Maskvos naktiniu gyvenimu, rasite čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)