Aktorė į juostos premjerą Niujorke atvyko limuzinu. Kai horizonte pasirodė aktorės automobilis, jos laukiantys gerbėjai tiesiog pašėlo. A. Hathaway tą vakarą tikrai atrodė kerinčiai: premjerai ji pasirinko įspūdingą Tomo Fordo suknelę ir ekstravagantiškas basutes iš naujausios jo kolekcijos.
Elegantiškai sušukuoti plaukai, ryškūs lūpų dažai – aktorės įvaizdį stilistai buvo apgalvoję iki menkiausių smulkmenų.

Tačiau to, kas nutiko, nenumatė ir nenulaukė niekas. Aktorė dėl neaiškių priežasčių nusprendė tą vakarą nemūvėti kelnaičių, nors suknelė tokios aukos tikrai nereikalavo.

Pro paparacių objektyvus nepraslydęs pikantiškas vaizdelis truko vos dalį sekundės, tad aktorės grožio apžavėti smalsuoliai jo savarankiškai tikrai nebūtų pastebėję. Aktorės paslaptį visai netikėtai atskleidė fotografai, įdėmiai įsižiūrėję į kino žvaigždės nuotraukas. Fotografijos iš pradžių pateko į pagrindines pasaulio nuotraukų bazes, o tada išplito ir žiniasklaidoje.

Tyliai sėdėti kamputyje ir rausti iš gėdos žvaigždei neteko. „Vanity Fair“ žurnalistai jau kitą dieną per spaudos konferenciją nepraleido progos pasiteirauti A. Hathway, kaip ji galėjusi nusiristi taip žemai.

„Lipau iš mašinos, ir mano suknelė pakilo per aukštai. Nepastebėjau to tol, kol neišvydau fotoaparatų. Jaučiausi pažeminta. Jie viską pamatė. Lyg būčiau jiems prieš akis pakėlusi aukštyn sijoną“, - skundėsi aktorė.
Įvairiausių mados žurnalų redaktoriai iš karto po šio incidento pradėjo dalinti patarimus savo skaitytojoms, kaip išvengti tokių nemalonių situacijų, lipant iš automobilio.

„Jau geriau būti pričiuptai mūvint mamos stiliaus kelnaites. Mergaitės, suglauskite keliukus. Kai sėdite, kojos privalo būti suglaustos. Arba tiesiog nepamirškite kelnaičių“, - žiniasklaidoje mirgėte mirgėjo patarimai, kaip išvengti gėdos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)