Viena iš populiariausių XX amžiaus dešimtojo dešimtmečio modelių vos prieš dvi savaites dar žygiavo podiumu gimtojoje Čekijoje. Žiūrovai tikrai nesusiprato, jos moteris jau maždaug puspenkto mėnesio nėščia.

39 metų gražuolė ir jos mylimasis Gregorio Marsiaj laukia broliuko ar sesutės savo 5 metukų sūnui George ir beveik dvejų metukų Philipe. Šeimos pagausėjimo modelis laukia pavasarį, skelbia „Storm Models“.

Artėjant keturiasdešimtmečiui, impozantiškos šviesiaplaukės populiarumas mados pasaulyje nei trupučio neblėsta. E. Herzinova yra „Dior Capture“ odos priežiūros linijos veidas ir visai neseniai mados fotografų Bruce Weberio ir Daviso Simso buvo fotografuojama žurnalų „Twin“ ir „Cordury“ viršeliams.

E. Herzinovos pasirodymas ant podiumo lapkritį Terezos Maxovos fondo, renkančio lėšas tėvų paliktiems vaikam, šventėje buvo labai netikėtas ir retas įvykis. Visai neseniai supermodelis buvo pagerbta ir UNICEF apdovanojimu už humanitarinę veiklą ir pagalbą mažamečiams, kurios jos labiausiai reikia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją