Holly Madison prisipažino, kad rytais kankinasi dėl stipraus pykinimo. Realybės šou žvaigždė, kovo mėnesį susilauksianti pirmagimio su savo draugu Pasquale'iu Rotella, į ligoninę paguldyta pirmadienį, gruodžio 3 dieną. Nepaisant vėlyvos nėštumo stadijos, ją kankina tas pats negalavimas, kaip ir Kembridžo hercogienę Catherine.

Buvusi šou „The Girls Next Door“ žvaigždė „Entertainment Tonight“ sakė: „Kadangi tai prasidėjo vėlai ir aš kelis kartus per dieną vėmiau, labai susijaudinau. Man patarė kreiptis į medikus ir atlikti tyrimus. Kadangi tai atrodė neįprasta, apie tai nebuvau skaičiusi, išsigandau. Vis dėlto, kol kas viskas gerai“.

33 metų modelis išreiškė viltį, kad neseniai į ligoninę dėl „hyperemesis gravidarum“ (stipraus rytinio pykinimo) diagnozės paguldyta hercogienė Catherine taisosi. „Linkiu jai paties geriausio ir džiaugiuosi, kad ji gauna geriausią įmanomą pagalbą. Labai džiaugiuosi dėl jos. Manau, visi tikisi, kad jeigu tai bus mergaitė, ją pavadins Diana. Manau, tai pavergtų visų pasaulio žmonių širdis“, - sakė H. Madison.

Anksčiau su 86 metų Hugh Hefneriu gyvenusi Holly viliasi, kad likęs nėštumas praeis sklandžiai. „Su jauduliu laukiu paskutiniųjų nėštumo mėnesių. Tikiuosi, daugiau nebereikės nerimauti. Man grėsė lovos rėžimas. Man jo neskyrė, bet tai buvo svarstoma. Buvo liepta nesijaudinti ir nekelti daugiau nei dviejų kilogramų“, - sakė buvusi realybės šou žvaigždė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)