Nors dabar Braisono ateitis yra daug žadanti, vos prieš keturis mėnesius to paties apie jį pasakyti tikrai negalėjai. Tada jam buvo pašalintos tonzilės ir jaunas vaikinas vos nemirė. Praėjus devynioms dienoms po operacijos atsivėrė arterinis kraujavimas ir Braisonas vos neužspringo savo paties krauju. Laimei, jį pavyko skubiai nugabenti į ligoninę.

Jo motina Tish Cyrus neslepia, kad situacija buvo labai grėsminga: „Tokiais kiekiais netenkant kraujo išgyventi – tiesiog neįmanoma. Mums labai pasisekė, kad buvome visai netoli ligoninės ir galėjome jį ten skubiai nuvežti. Jeigu būtume buvę Nešvilyje, mums būtų prireikę 25 minučių – šis skirtumas yra toks pats, kaip tarp gyvenimo ir mirties“.

Braisonas ir Miley yra du iš trijų vaikų, kurių susilaukė Miley tėvai Billy Ray ir Tish. Dar jie turi dvylikametę dukrą Noah, kuri kartu su Braisonu atliko antraeilius vaidmenis ankstesniajame Miley šou „Hannah Montana“. Beje, Noah jau turi savo interneto svetainę, tad nenuostabu, jeigu netrukus apie ją išgirsime daugiau.

Dar Miley turi vyresnį brolį Trace'ą (jam 23 metai) ir vyresnę seserį Brandi (jai 25 metai). Jie yra Miley mamos Tish atžalos iš ankstesnės santuokos. Juos dar vaikystėje įsivaikino Miley tėvas Billy Ray.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją