Šaltinių teigimu, buvusi „Disney Channel“ žvaigždė su stiliste dirbančia mylimąja santykius nutraukė „prieš kurį laiką“. 26 metų Sh. LaBeoufas pasiryžęs judėti į priekį ir jau buvo pastebėtas paslaptingos blondinės draugijoje.

Sh. LaBeoufas ir K. Pho susitiko 2011 metų pradžioje vykdami į karaokė klubą Los Andžele. Tų metų vasarą, duodamas interviu „Los Angeles Times“, karštu būdu garsėjantis filme „Transformeriai“ („Transformers“) nusifilmavęs aktorius gyrė tuometinę savo merginą už tai, kad ji padeda jam suaugti bei ragina tobulinti savo kulinarinį skonį. „Paštetas? Sūrių rinkinys? Aš galiu valgyti ir figų džemą bei gabalėlį sūrio ant krekerio... Karolyn ragina mane išbandyti įvairius dalykus“.

Prieš draugystę su K. Pho, Sh. LaBeoufas maždaug metus susitikinėjo su Carey Mulligan, kol 2010 metų spalį jų santykiai nutrūko. Vėliau C. Mulligan užmezgė romaną su rokeriu Marcusu Mumfordu, už kurio netrukus ištekėjo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją