Reklamoje šešiametė mergaitė pozuoja paplūdimio fone, ji segi džinsinį sijonėlį, vilki baltą džinsinę liemenę, grafiniais piešiniais dekoruotus marškinėlius, jos galvą puošia skrybėlė.

„Dannielynn tokia pat žaisminga kaip jos motina“, - pranešime spaudai teigia „Guess“ kūrybos vadovas Paulas Marciano.

Dannielynn Birkhead reklamuoja "Guess"

2013 metų pavasariui skirta reklama pasirodys ant autobusų, skelbimo lentų ir kitose viešose vietoje jau 2013 metų sausio viduryje.

„Ji – antrosios kartos „Guess“ mergaitė, o mums tokia reklamos kampanija yra pirmoji“, - pridūrė P. Marciano.

Po nesutarimų dėl teisės rūpintis mergaite su A. N. Smith partneriu Howardu K. Sternu buvo nustatyta, jog biologinis Dannielynn tėvas yra Larry Birkheadas, vienas iš gražuolės buvusių mylimųjų.

39 metų L. Birkheadas 2011 metų birželį „US Weekly“ papasakojo, kaip sekasi būti vienišu tėčiu.

„Man reikėjo paaiškinti, kur jos mama. Detalių ji nežinojo. Pirmiausia pasakiau: tavo mamytė dabar gyvena kažkur danguje, ant debesies. Kartą skridome lėktuvu iš Kentukio, ir dukra paklausė, ant kurio debesies gyvena jos mama. Dannielynn norėjo sužinoti, gal ji kartais galėtų nusileisti ir su ja pažaisti. Reikia sakyti tiesą, bet taip, kad vaikas suprastų“, - apie tėvystės rūpesčius pasakojo Dannielynn tėvas.

Anna Nicole Smith
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)