"Pagalį į ratus įkišo Amy Winehouse tėvas", - sakė KODA atstovas Nicolaj'us Hyltenas-Cavallius'as. Pasak jo, Mitchas Winehouse'as pastarosiomis savaitėmis susisiekė su agentūra per savo muzikos leidėją.

Anksčiau KODA buvo davusi leidimą šiam spektakliui, tačiau, pasak atstovo, jos potvarkis galėjo būti pakeistas, jeigu leidimą atsiėmė autorinių teisėjų turėtojas.

"Grammy" laureatė 27-erių Amy Winehouse mirė apsinuodijusi alkoholiu savo namuose Londone praėjusių metų liepą.

Kai spalį buvo paskelbta apie būsimą spektaklį, Mitchas Winehouse'as jį pavadino "šiukšlių krūva" ir pareiškė, kad jo kūrėjai šitaip siekia tik prasimanyti pinigų, rašo britų naujienų svetainė Yahoo!

"Mums labai dėl to gaila... ir mes nežinome, kuo galėtumėme šį spektaklį pakeisti", - sakė Danijos karališkojo teatro atstovas.

Danų kalba 11 autorių grupės parašytoje pjesėje "Det Roede Rum" (Raudonasis kambarys), pasakojama apie A.Winehouse polinkį į alkoholio ir narkotikų vartojimą, jos santuoką su Blake'u Fielderiu-Civiliu.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)